Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy B kategóriás gépjármű...

Egy B kategóriás gépjármű oktató mennyit keres?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy autósikola által foglalkoztatva. Vegyünk egy diákot,aki óranként befizet mondjuk 9 ezret, ebből mennyi ami ténylegesen az oktatóé?
2023. szept. 6. 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
4000 ft
2023. szept. 6. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Nagy része az oktatóé. Ha sok diákot vállal akkor havi 1 milliót simán. De nyilván az nem tiszta pénz. Az autónak kifogástalan állapotban kell lenni kell adózni is, meg még ki tudja miket befizetni. De így is jók keresnek nagyon, ha nem úgy lenne akkor senki nem csinálnà ezt. Ne gondold hogy nettó 300-400 ezerért csinálnà ezt bárki is.
2023. szept. 6. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Szóval szerintem havi nettó 600-700 at kiszednek belőle. Főleg hogy a legtöbb lehúzós is. Magyarul nem érdeke hogy te átmenj 30 órával elsőre. Leszedik az embereket pénzzel rendesen. Ráadásul még ők a főnökök, a tanuló igen csak ki van nekik szolgáltatva. Megéri nekik, hagyományos munkahelyen csak csincskak lennének fele annyi pénzért talán.
2023. szept. 6. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó keresnek, hihetetlenül pörög az üzlet!
2023. szept. 6. 15:59
 5/7 A kérdező kommentje:

Szemezgetek ezzel a mesterséggel, de nagyon sok a homályos rész. Nyilván megkövetel egy vizsgát, ezen túl Ők egy adott iskola beosztottjai, vagy egyéni vallalkozokent dolgoznak?

Az autó bármilyen lehet,vagy kötelező bizonyos kritériumoknak megfelelni?

Nekem csak 4 éve van jogosítványom, gondolom Én még nem szàmítok túlsàgosan tapasztalt sofőrnek.

2023. szept. 6. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy google ban mindent megtalálsz. Ha arra nem vagy képes hogy rá keress akkor nagy a baj. Önköltséges a képzés és nagyon drága, szóval pénzt kell bele rakni. Érettségi kell hozzá, és ezek általában egyéni vállalkozók több sulinak is dolgoznak. De amúgy tényleg mindent megtalálsz egy kis keresésel. Nem értem ilyenkor mit éreznek az emberek. Annyi hogy én szerintem ehhez a szakmához kell egy aljas jellem.
2023. szept. 6. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:
12%

Cserébe 2-3 évente kell venned egy húszmilliós verdát null kilométerrel, azt átalakítatni, oktató autóra vizsgáztatni.

Szóval úgy kell csinálni hogy kétévente kijöjjön az új kocsi ára.

Biztos meg lehet belőle élni, de egyik sem olyan gazdag hogy dőzsire is futná.

2023. szept. 7. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!