Szociológiát érdemes lehet elvégezni?
Igen, nagyon jó szak, ha megnyomod az R programozást és a statisztikát, utána pedig továbbmész elte survey statisztikára vagy hasonló mesterszakra.
És egyetem mellett keresel gyakornoki helyet például multik piackutatási osztályán vagy piackutató ügynökségnél.
Ha szereted a matekot, valószínűségszámítást, mért ne?
Az a szempont, mivel fogod tölteni a napjaidat, és azt élvezed-e.
Nem feltétlen mástól kell várni a munkát, megszerezheted magadnak is.
Jobb az adózás úgy, mint alkalmazottként.
Ha érdekel, miért ne?
Én másodéves szoc hallgató vagyok, ha kérdésed van írj nyugodtan. Az első év azért nehéz, elég nagy váltás amúgy is az egyetem a gimihez képest.
De amint belerázódsz az egészbe, nagyon jó buli. Nem nevezném egyszerűnek egyébként, mert sok szempontból meg kell felelned, kell matek is, és azért elég sok a nagy terjedelmű beadandó.
De a matekos, infós része (stat, kvanti) is abszolút teljesíthető, azt is élvezem. :D
kicsit off topic, de hozzáteszem:
anglisztikán voltam 1 évet, ELTE BTK, ég és föld az ELTE BTK és az ELTE TÁTK tapasztalatom szerint, sokkal színvonalasabbnak érzem az oktatást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!