Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Azok a családanyák, akik...

Azok a családanyák, akik relatíve normális életszínvonalon élnek, gyerekeket nevelnek, ilyen pénztáros és társai bérszínvonalú munka mellett, ott mindig van egy jól kereső férj?

Figyelt kérdés
2023. szept. 1. 17:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
#10 persze.. mese habbal. Minek menne valaki trógerolni az aldiba ha 1,5 millát megkeres. Nincs ilyen idióta a világon.
2023. szept. 1. 19:11
 12/19 anonim ***** válasza:
16%
11-Szerintem simán lehet. Ha valaki prosti, akkor nem adózik, nem jogosult semmire. Pont hogy jól csinálja, ha be van jelentve mellette, az is csak 4 órában, ott ellehet lötyögni.
2023. szept. 1. 20:34
 13/19 anonim ***** válasza:
26%

#11 Én is a bejelentés miatt dolgozok egy ruhaboltban aminek alig van forgalma, máskülönben nem tudnék elszámolni a magas jövedelmemmel.

Az a pár óra ücsörgélés miközben tiktokozok + csetelek másokkal ér annyit hogy nem kapok felülvizsgálatot a NAV-tól 😝

2023. szept. 1. 21:19
 14/19 anonim ***** válasza:
34%
#4 Mondjuk Lidlben
2023. szept. 2. 08:09
 15/19 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudom mire lyukad ki a kérdés.

Most azt akarod tudni, mennyit keres az ura?

Vagy hoogy?

Másrészt nem mindenki pénzelbszo, kevesebből is lehet ugymond mutatós szinvonalon élni. Harmadrészt ez hogy "pénztáros és társai bérszinvonalon" milyen duma ez?

Lehet a piacon is pénztáros ugyanúgy mint bankban vagy színházban vagy bárhol máshol.

Vannak különbségek bérezésben és munkakörülményekben is.

2023. szept. 2. 09:41
 16/19 anonim ***** válasza:
71%
Vicces látni a nők vergődését, ahogy nem akarják kimondani: igen, ott van egy jól kereső férj! Ahol nincs és a férj is rosszul keres, ott nem igen jut kalácsra.
2023. szept. 3. 08:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene ahhoz férj?

Pasik nem elég?

2023. szept. 3. 09:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, mindig van jól kereső férj.
szept. 22. 17:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Én megfigyeltem, hogy azok a nők, akikről tudom, hogy jól élnek, és adnak magukra, de mégis operátorok, bolti eladók, takarítónők, azoknak a férje mind magas beosztású ember, és a nő csak azért dolgozik, hogy legyen majd nyugdíja.

A gyárban, ahol dolgozok, a szegény proli takarítónők takarították a wc-t, meg a folyosókat, az arany fuxos sznob takarítónő az irodákat.

A szegény takarítónőknek a férje mind rokkant, vagy rosszul kereső volt, az 50 évesen is csinos, dekoratív takarítónő egy A4-essel járt, meg a férje néha elhozta egy vadiúj Passattal.

Másik kolléganőm operátor, a férje a szomszéd gyárban IT-főnök, persze, hogy jól élnek.

Barátomék 2 házra laktak tőlünk, az anyja sosem dolgozott, talán a rendszerváltáskor volt garázsboltja a háznál. Igazi csinos úrinő volt még 60 évesen is, és az átlaghoz képest jól éltek. A férje közút-telephelyvezető főmérnök volt.

szept. 22. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!