Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen előnyökkel jár ha...

Milyen előnyökkel jár ha pénztárosként/boltban dolgozik valaki?

Figyelt kérdés

Élelmiszerboltra gondolok.

Kinek ajánlanád és miért?

Pl. el lehet érni valamivel jó fizetést?

Sok emberrel ismerkedsz meg közben?

Pörgős a munka, gyorsabban telik az idő?

2023. aug. 31. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
98%

Annak ajánlanám, aki nem tud jobb munkahelyet szerezni de nem szeretne rosszabb munkahelyet sem.

Az idő nem telik gyorsabban… az atomóra nem fogja a másodpercek rövidülését mérni, ha valaki beül kasszázni.

2023. aug. 31. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

"az atomóra nem fogja a másodpercek rövidülését mérni, ha valaki beül kasszázni."

Ez így igaz viszont az Einsteini klasszikus relativitáselmélete óta tudjuk, hogy az idő az a téridő egyik dimenziója és a MÚLÁSA RELATÍV.

2023. aug. 31. 23:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Azaz, aki pénztáros, még ezt az elméletet is megdöntheti.
2023. aug. 31. 23:43
 4/8 anonim ***** válasza:
18%
Fárasztó, mert pörögni kell, sok mindent fejben tartani és rengeteg a buta vásárló, aki bosszúságot okoz. Fizetés viszont jobb, mintha csak otthon ülnél, fejlődési lehetőség nincs.
2023. szept. 1. 06:04
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Nekem az a tapasztalatom, hogy a legtöbb boltban max. átlagos képességű, kissé lusta nők dolgoznak (nyilván nem az Aldiról beszélek), akik mondjuk irodában nem ütnék meg szintet, mert nyelvet nem beszélnek stb.

Viszont tudnak lazsálni, beszélgetni. Az irodánkkal szemben van egy nagyobb Coop, ott is nagyjából ez van.

2023. szept. 1. 09:43
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

A boltban x%-os kedvezménnyel vásárolhatnak az ott dolgozók, eltérő százalékokkal.

Előrelépni nem nagyon lehet, viszont túlórákkal szerezhetsz pluszpénzt.

Ugródeszkának, gyűjtögetni jó, jobb, mint otthon ülni. Akár levelezős egyetem mellett, beugrósként is jó lehet, vagy rugalmas munkaidő-beosztásban.

Pozíciótól és a bolt nagyságától, látogatottságától függ, hogy mennyire pörgős.

2023. szept. 1. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom senkinek. A főkasszában vegetálásnál nincs unalmasabb munkakör. Az elején míg betanulsz addig elrohan az idő, de amint belejössz megesz az unalom. Kasszásként neked kell elvilsened a legtöbb beszólást és károgást a vásárlóktól, szünet alig. Én eleinte gyakran voltam főkasszás és utáltam mint a fenét. Az utóbbi időben már többnyire 3. kasszás vagyok, így minimális időre kell beülnöm, inkább árút töltök vagy sütök, stb. Bár fizikailag nehezebb, de sokkal jobban eltelik az idő, nem nagyon van időm unatkozni. Bár a feladatokkal nincs baj, de nem vagyunk elegen és nem is leszünk, így mindig több ember helyett kell dolgoznunk közel 0 megbecsüléssel és empátiával a vásárlók vagy a felettesek részéről, ami elég rövid időn belül kiéget. Ha ma kapnék egy jobb lehetőséget, gondolkodás nélkül mondanék fel.
2023. szept. 2. 08:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha bírod az állómunkát, hogy 40 évesen már visszereres lesz a lábad 55 helyett, és bírod a monotonitást, alcsony bérezést, váráslók általi leszólogatást, akkor oké. De én pl a lidlben, pennyben stb, alig látok 30-35 feletti eladót, mert egy idő után mind kiég pár év alatt és lelép, sokan 2-3 év alatt, akkora a fluktuáció. Még pisilni is alig van időd. Nem egy kényelmes meló.
2023. szept. 4. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!