Milyen szakmai terület felé induljak el, ami fizet havi 600-800 ezret?
Jelenleg 23 éves vagyok, és egy épületgépészeti kisraktárban dolgozom.
Papíron raktárosként, gyakorlatilag, ha targoncázni kell azt is én csinálom, ha árút kell kivinni az építkezésre, ha úgy van kedve, ki kell mennem főnökhöz vidékre, gyomlálni, meg szedni a gazt a tűző napon ( kaját, vizet te vigyél).
Érettségi mellett is dolgoztam már, mert muszáj volt, mégis semmi tartalékom, mert 200ezret keresek.
Szakmám az nincs, egy érettségim van, és ennyi, de műveltnek mondanám magam, mert imádok olvasni( pszichológia, önfejlesztés)
Milyen pálya felé induljak el, hogy legyen egy OKJ-s papíron amivel tudok egy 600-800 ezres keresetet összehozni, hogy tudjak fejlődni az életemben?
"Azért az túlzás. 2 évem van, és nettó 800-at keresek."
Szerintem ezt úgy értette, hogy ha most a nulláról elkezdi tanulni.
Gondolom neked egyetem után van 2 év tapasztalatod, ami szinte pont 5 év egyetemmel.
Ha nem csinál egyetemet a tudást akkor is fel kell szednie és juniorként hátrányban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!