Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmai terület felé...

Milyen szakmai terület felé induljak el, ami fizet havi 600-800 ezret?

Figyelt kérdés

Jelenleg 23 éves vagyok, és egy épületgépészeti kisraktárban dolgozom.

Papíron raktárosként, gyakorlatilag, ha targoncázni kell azt is én csinálom, ha árút kell kivinni az építkezésre, ha úgy van kedve, ki kell mennem főnökhöz vidékre, gyomlálni, meg szedni a gazt a tűző napon ( kaját, vizet te vigyél).

Érettségi mellett is dolgoztam már, mert muszáj volt, mégis semmi tartalékom, mert 200ezret keresek.

Szakmám az nincs, egy érettségim van, és ennyi, de műveltnek mondanám magam, mert imádok olvasni( pszichológia, önfejlesztés)

Milyen pálya felé induljak el, hogy legyen egy OKJ-s papíron amivel tudok egy 600-800 ezres keresetet összehozni, hogy tudjak fejlődni az életemben?

2023. aug. 31. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Már a múltkor is kiírtad szóról szóra ugyan ezt a kérdést...
2023. aug. 31. 11:15
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Azonnal sehol se fogsz ennyit kapni. IT szektorban is egy jó 5 év tapasztalat után fogod.
2023. aug. 31. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Programozó, plc szakember, műszerész, villanyszerelő, víz-gázszerelő. Rengeteg szakmunka van, ahol ennél többet is lehet keresni.
2023. aug. 31. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
It , nemc sak progarmozó, Network, Security, CLoud, Compute
2023. aug. 31. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit tanuld meg az angolt vagy a németet, csinálj meg egy cnc szakember képesítést, és mehetsz ausztriába, millió feletti bérért.
2023. aug. 31. 11:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#2: Azért az túlzás. 2 évem van, és nettó 800-at keresek.
2023. aug. 31. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Azért az túlzás. 2 évem van, és nettó 800-at keresek."

Szerintem ezt úgy értette, hogy ha most a nulláról elkezdi tanulni.

Gondolom neked egyetem után van 2 év tapasztalatod, ami szinte pont 5 év egyetemmel.

Ha nem csinál egyetemet a tudást akkor is fel kell szednie és juniorként hátrányban lesz.

2023. aug. 31. 14:33
 8/9 NTBS ***** válasza:
Bármelyik hiány szakmunka.
2023. aug. 31. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Osztrák Német terület felé indulj el.
2023. aug. 31. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!