Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felvennének még valahová így,...

Felvennének még valahová így, hogy 30 évesen még szinte semmi munkatapasztalatom nincs?

Figyelt kérdés

Csak egy büfé diplomám van, még egyetem alatt nyári szünetekben diákmunkáztam, aztán végzés után csak gyárba tudtam menni 3 műszakba, de pár hétig bírtam, majd felmondtam. Ezen kívül semmi munkatapasztalat nincs.

Van esély hogy felvesznek bárhová, ahol esetleg még éjszakázni sem kell?

2023. aug. 31. 10:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
Nekem 33 évesen sincs sok, kb 3 év., de van mérnöki diplomám, meg jó nyelvtudásom. De az elmúlt 5 évben volt vagy 10 munkahelyem minimum, és egyik se gyári munkás szintű.
2023. aug. 31. 11:29
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Ha tudsz felsőfokon angolul, SSC tárt karokkal vár.
2023. aug. 31. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:

#9-10: Oké, de mire legyenek nagy elvárásai a kérdezőnek kb. 0 munkatapasztalattal? Szerintem örülni fog, ha legalább valamit talál, majd idővel kérhet mindig egy kicsit többet, ahogy nő a tapasztalata, és feltéve, hogy idővel valami szakmai tudásra is szert tesz.

Kérdező, szerintem add be a jelentkezésed, ahová csak tudod, valami tuti összejön. Később majd jobban tudsz válogatni.

2023. aug. 31. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi a végzettséged?

Egyébként sokan késnek picit, főleg a mai világra jellemző ez, semmi baj, indulj el. És nézd meg azt is, mi az amit szeretsz, esetleg munka mellett tanulj még.

2023. aug. 31. 19:49
 15/15 anonim válasza:
100%
Vár a Honvédség.
2023. szept. 2. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!