Felvennének még valahová így, hogy 30 évesen még szinte semmi munkatapasztalatom nincs?
Csak egy büfé diplomám van, még egyetem alatt nyári szünetekben diákmunkáztam, aztán végzés után csak gyárba tudtam menni 3 műszakba, de pár hétig bírtam, majd felmondtam. Ezen kívül semmi munkatapasztalat nincs.
Van esély hogy felvesznek bárhová, ahol esetleg még éjszakázni sem kell?
#9-10: Oké, de mire legyenek nagy elvárásai a kérdezőnek kb. 0 munkatapasztalattal? Szerintem örülni fog, ha legalább valamit talál, majd idővel kérhet mindig egy kicsit többet, ahogy nő a tapasztalata, és feltéve, hogy idővel valami szakmai tudásra is szert tesz.
Kérdező, szerintem add be a jelentkezésed, ahová csak tudod, valami tuti összejön. Később majd jobban tudsz válogatni.
Mi a végzettséged?
Egyébként sokan késnek picit, főleg a mai világra jellemző ez, semmi baj, indulj el. És nézd meg azt is, mi az amit szeretsz, esetleg munka mellett tanulj még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!