Így hogy dolgozzak?
Figyelt kérdés
Ha folyamatoson elutasítasokat kapok hogy nem engem választottak. Igy hogy a bűnbánatba dolgozzak? Gyári munkán kívül?2023. aug. 30. 19:32
1/9 anonim válasza:
Dolgozz gyari munkat es kozben jelentkezz mindenhova. Aztan egyszer felvesznek mashova.
3/9 anonim válasza:
Próbálkozol tovább. Más is így csinálja. Én jelentkeztem négy helyre, kettő elutasított, kettő válaszra se méltatott, az ötödik helyre behívtak interjúzni, aztán fel is vettek oda.
4/9 anonim válasza:
havonta simán lehet jelentkezni ugyanarra a helyre. Én a mostani helyemre vagy 5x jelentkeztem és a HR nem is tudott róla mikor behívott interjúra.
6/9 anonim válasza:
Próbálkozol tovább. Máshogy nem megy.
Én ugyanígy voltam... csak a nőkkel.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
tavaly is vótmá
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
9/9 anonim válasza:
Esetleg képezd magad, hogy többet érj a munkaerőpiacon. Vagy vállalj el sz.r munkákat pl gyári meló.
Vagy ne dolgozz, ha megteheted.
Bárhogy döntesz, állástkeresni bármikor lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!