Érdemes - e kipróbálni a KFC-be a műszakvezető állást?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék mint műszakvezető dolgozni a KFC-be,volt már online interjúm és , most fogok menni személyes elbeszélgetésre is.
Akinek lenne tapasztalata az állással kapcsolatban szívesen fogadnám, a rossztól, a jó élményig!
Köszönöm!
Hasonló cégnél voltam, pozícióról semmi jót sem tudok mondani.
Aki részegen, hasmenéssel, monoklival vagy egyéb vállalhatatlan módon jön dolgozni haza kell zavarni úgy, hogy nem akar hazamenni mert kell neki a pénz.
Párszor majdnem felgyújtották srácok a fél épületet amikor égő olajat vízzel próbáltak oltani(ilyet nem szabad).
Amikor nem figyeltem úgy odaégették kaját, hogy beriasztott füstjelző, párszor tűzoltók is megjelentek.
Kedvencem a srác volt aki időnként rám fogta a kést és azzal menőzött, hogy már ült börtönben késelésért.
Idő után meguntam és kihívtam rendőröket.
Igaz rossz környéken volt ahol időnként utcán is késelnek, még egyszer vissza nem mennék.
Végül a töménytelen papírmunkán sokalltam be.
Melyik országban dolgoztál kfc-ben? 😅
Mert èn itthon bárhová mentem be, (hasonlóan a többi gyorsètteremhez manapság) 17-18 èves diákkislányokon ès srácokon kìvül nem igazán láttam mást ott dolgozni, max az 1 darab műszakvezető szokott idősebb lenni.
Nem pont kfc volt hanem egyik konkurenciája.
Keleti és Baross utca közötti részen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!