Mennyien jelentkeznek erre a munkára szerintetek? (fesztivál diákmeló)
Figyelt kérdés
Most láttam hirdetésben 5000ft os órebérért lehet kimenni Németországba fesztiválra takarítani. Erre mennyi jelentkező lehet? Szeptemberben gondolom nem sok diáknak van arra ideje, hogy csak úgy kimenjen. Nyilván csak azoknak jó akik passziválnak.2023. aug. 28. 19:01
1/4 anonim válasza:
Bármivel megkeresel ennyit nyugaton amiben intenzíven dolgozol, szóval nem valami szexi.
Én több mint 10 éve dolgoztam eseményeken takarítóként kb ennyiért, és volt hogy hónapokig napi 12-14 óra volt, tehát elég jól lehetett halmozni a pénzt.
Ha érdekel jelentkezz, és kész. Nem kell spekulálni.
2/4 anonim válasza:
Ez nem sokkal több a kinti minimálbérnél. Engem nem érdekelne a meló, ha passzívon lennék sem.
3/4 anonim válasza:
Én csináltam ezt, egyrészt nyelvtanulásra kiváló volt, hogy nem én fizetek a nyelvtanfolyamért, hanem én kapok pénzt, plusz ingyen ott lehettem minden koncerten, meg letudtam a nyaralásokat is, bejártam úgy Európát, hogy még nekem fizettek érte.
4/4 A kérdező kommentje:
Szeretnék menni, de nem passzíváltam
2023. aug. 29. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!