Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Diákmunkára jelentkezéshez...

Diákmunkára jelentkezéshez milyen fényképet érdemes használni?

Figyelt kérdés
Találtam egy diákmunkát, amire jelentkezni szeretnék (fesztiválon kell segédkezni). Ehhez regisztrálni kell online egy diákszövetkezethez, nevezetesen az EUdiákokhoz, és kell fényképet feltölteni az adatlapomhoz. Na de milyet? Olyan ingben szelíden mosolygósat, amit az ember fényképes önéletrajzba rakna? Vagy valami "nagyon jófej vagyok" Balaton parton vigyorgós képet? Lehet hülye kérdés, de inkább megkérdezem, mint hogy ezen vérezzek el.

2023. jún. 9. 10:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az önéletrajzos.
2023. jún. 9. 10:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Önéletrajzos. Hiába fesztiválra mész, attól még munka. Majd a személyes interjún (ha lesz) megismerik a személyiséged
2023. jún. 9. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!