Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik 3 műszakban jártok...

Akik 3 műszakban jártok dolgozni hogy osztjátok be az időtöket?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem 3 műszakosba dolgozni de egyszerűen rühellem az egészet.
2023. aug. 28. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
8 óra munka, 8 óra koma, 8 alvás.
2023. aug. 28. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Délelőtt: este 10 körül fekszem 4:30kor kelek.

Délután: este 11-éjfél körül fekszem 7-kor kelek. Délelött elintézem amit kell, ha kell illetve csinálok ebédet, elvinni valót.

Éjszaka: 7-7:30 körül feküdtem. Egyszerűen nem tudtam megszokni, délután 3-5-ig fetrengtem hol aludtam hol nem. Volt amikor már idegből délbe felkeltem.

Hálisten már csak 2 műszakban dolgozok. Egyébként, ha mondjuk csak 2 napot kellene egymás után éjszakázni az bírható, de 3 műszak soha többet.

2023. aug. 28. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
A három műszak tönkretesz csak úgy mint a tablettás bor.
2023. aug. 28. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Délelőtt-délután kb ugyan az amit az előző írt.

Éjszakás utána be szoktam venni 2 db melatonin tablettát meg esetleg valami idegnyugtatót (valeriana) vagy kamilla tea, stb. Fülemet bedugom viaszos füldugóval.

Így sem olyan az alvás mint éjszaka, de elegendő, illetve sokkal jobb mint a fentiek nélkül.

Dolgoztam folyamatos műszakban is (napi 12 óra) de az tényleg halál, mikor 12 órákat dolgozol egymás után 3-4 napig, tényleg semmire nincs időd azokon a napokon, csak enni, aludni meg elmenni dolgozni, majd hazajönni onnan.

2023. aug. 28. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Kb. sehogy. Csak vegetáltam, semmi másból nem állt az életem, mint munkából és alvásból felváltva. Az se nagyon érdekelt, hogy épp éjszaka van-e vagy nappal. Amikor jelzett az ébresztő, hogy mennem kell dolgozni, akkor felkeltem és mentem, amikor meg hazaértem, akkor csak ettem és lefeküdtem aludni. Szabadnapokon a lakást takarítottam, főztem, mostam stb., ha épp volt hozzá erőm. Már eljöttem arról a munkahelyről szerencsére, 2 év alatt teljesen tönkretett. Nem is tudom, hogy lehet ilyen munkarendben ledolgozni egy egész életet, de minden tiszteletem azoké, akik képesek rá és mellette még esetleg családjuk is van.
2023. aug. 28. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
Rendszermérnök vagyok 3 műszakban egy multi robotika osztályán teljes home officeból, ahol létfontosságú a rendszer 24/7 üzemelése. Automatizált scriptekkel ellenőrzöm folyamatosan a rendszert és beriaszt ha baj van vele szóval gyakorlatilag munkaidőben alszok mint ha nem is dolgoznék. Úgyhogy teljesen átlagosan telik a napom, nincs mit beosztani rajta, időm mint a tenger
2023. aug. 28. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen mókusoknak nem kell ilyenekkel bajlódniuk, hisz a főnökük megteszi helyettük.
2023. aug. 28. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
8 óra robot, 8 óra koma, 8 óra fetrengés.
2023. aug. 28. 21:12
 9/9 anonim ***** válasza:
58%

6-14 es műszak után félkómában kóvájgok estig, talán sikerül pár dolgot elintéznem de semmire sincs energiám, 11 kor megyek aludni.

14-22 es műszak után hajnali 1-2 körül megyek aludni, másnap sokáig alszom.

Elég nyugis, kipihent is vagyok de semmire sem marad időm.

22-6 műszakos héten se időm, se energiám és olyan kómás vagyok, hogy rendszeresen lesérülök.

Baleseti sebészeten már felismernek.

Egyszer másfél hónapig nem jártam náluk aztán szóvá tette doki, hogy már megnézték benne vagyok-e gyászjelentésekben.

Szombatonként pihenek mert semmire sincs energiám, egyedül vasárnapra tudok programot szervezni.

Röviden: nincs annyi időm, hogy bármit is beosszak rajta.

2023. aug. 28. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!