Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Rakodó munkához nagyon jó...

Rakodó munkához nagyon jó erőben kell lenni? Mennyire megterhelő?

Figyelt kérdés
Alkalmival kéne menni egy gyárba kamionról le pakolni 10 kg os valamiket kézi béka segítségével. Azt se tudom hogy kell azt használni. Nagyon nehéz munka lehet? Nem vagyok egy sport ember. Illetve a fizetés is elég kevés 8 órára 10600 forint csak.

2023. aug. 28. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem baj az mivel most nincs munkád nem vagy abban a helyzetben hogy válogass majd ezt jobban igazán kibírod nem olyan nehéz munka au békázni mindenki tud meg hátha megtetszik a környezet lehet hogy lesz előrelépés, vagy majd találsz jobbat. Sanyarú sorsok vannak sajnos a világban látod ezért kellett volna tanulni, És akkor a fizetésem lenne kevés a munka pedig nem lenne sok. Ráadásul alkalmi hát..
2023. aug. 28. 15:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja hát könnyű azt mondani hogy tanulni. Hát ahhoz vele született képességek is kellenek. Ha az meg lenne akkor nyilván tanulnék.
2023. aug. 28. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Ne beszélj hülyeséget ahogy olvasom a kérdést már egy érettségi is sokat jelentene, semmilyen veleszületett képesség nem kell minden tanulható, utána választhatsz szakmát ami tetszik amiben jól érzed magad és nem szenvednél. Sosem késő!
2023. aug. 28. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:

2: Tanulásnak pont az a lényege, hogy nem veled születtek a dolgok, hanem rászanod az időt, energiát és megtanulod. Ki gyorsabban, ki lassabban tanul, de mindenki képes rá, csak aki lusta avagy valami extrém rendellenességel rendelkezik az nem.

Kérdésedre nem tudom milyen választ vársz, 10 kg szerintem nem sok, de 8-10 órán át emelgetni nagy szívás, idővel lesz ott térd és derék fájdalom.

2023. aug. 28. 16:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Haver, fel tudsz emelni 10 kg-t? A béka használatára egy majmot is meg lehet tanítani 5 perc alatt.

Alkalmas vagy a munkára, bár lehet, hogy az első napokban kis izomlázad lesz.

Itt már csak az akarat hiányzik...

2023. aug. 28. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
10 kg-okat 50 kg-os nőként is emelgetek, béka nélkül. Szerintem menni fog.
2023. aug. 28. 22:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem bírom letenni még az érettségit sem mert mindig is tanulási nehézségeim voltak. Már általános iskolában is. Legalapvetőbb számolások mennek pl többit már nem értem sehogy se. Szóval ha lenne eszem nyilván nem lennék olyan hülye hogy van eszem de nem tanulok.
2023. aug. 29. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:

RE #7

Akkor a fenti munka pont neked való. Tegyél le egy targoncás jogsit is, az elég sokat keres.

2023. aug. 29. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!