IT területen kb mediorként, angoltudással mennyi pályázat után kaptatok ajánlatot külföldön? Melyik országban?
Én ugyan már senior vagyok, de összesen talán 4-5 helyre pályáztam, abból kettőnél volt interjú és az egyikre felvettek. Németország.
Mármint itthonról dolgozok, csak Német cégnek.
4
Van értelme.
Ha a pénzre gondolsz, annál sokkal fontosabb dolgok vannak. (Már ha az ember a magánegészségügy mellett nincs állandóan a folyószámla-hitelkeretébe csúszva, gyerek esetén a magánoktatás).
De mi lenne, ha nem ebbe mennénk bele?
A kérdésre kérek válaszokat.
Fejlesztés.
40-50 pályázaton vagyok túl
#8 Itthonról is meg tudsz csípni 100-120 ezer dolláros melókat. Ha kiköltözöl, akkor nyilván kaphatsz többet, de az élet is drágább, meg a kultúra is más, nem beszélve arról, hogy ahol 200 ezer dollárt adnak, ott baromi nagy a felelősség és a stressz is, az meg egy bizonyos koron túl már nem feltétlen jó.
Én így 40 körül inkább elvagyok 80-90 ezer Euróval itthonról, de legalább nyugiban.
9
A pénz az egyetlen, és nem a legfontosabb aspektus.
Én is vagyok már 30, de engem pont a más kultúra vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!