Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Amikor ki írnak havi fizetést...

Amikor ki írnak havi fizetést álláshírdetést az most bruttó vagy nettó?

Figyelt kérdés
például kamionsoför 650.000 Ft-750.000 Ft
2023. aug. 25. 11:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem is értem miért lettem lepontozva… :D

Igen általában bruttó bért szoktak megadni álláshírdetésekben, csak hogy ez a szállítmányozásban nem íhy van…

A kérdező kamionsoför bérrel példálózott, ezért is írtam azt amit. Remélem senki se gondolta komolyan, hogy bruttó 650-750ezret keres egy soför mert akkor még ennyi se lenne

De egyébként tessék:

[link]

[link]

[link]

Stb…

2023. aug. 26. 08:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezzel semmi gond. Beleírja a hirdetésbe, hogy a bért nettóként kell érteni.

Ha nem írja bele, akkor az érdeklődök 99,9 %-a nyilván bruttót ért alatta, hiszen mi mást is értene alatta. A szerződésbe is bruttót "szokás" írni, nem nettót. Ritka az, aki nettót ír bele, aztán havonta próbálkozik felbruttósítani azt. Ha szereti a problémákat, akkor tegye... :D

2023. aug. 27. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!