Samsung Sdi Gödön milyen a karbantartó mérnököknek ott dolgozni?
Ajánlatot kaptam tőlük, gépészmérnök bscm van, kb 3 év tapasztalatom.
Elég sok rosszat olvasok a Samsungról...meg nekem a beutazás elég gázos lenne, minden nap hajnal 4 kor kéne kelni. Nem tudom ki tudnám e pihenni magam 2 nap között...
Hívtak interjúra német multihoz is ( Otto Fuchs), de az ugye még lutri hogy felvesz e.
Kicsit tartok a Samsungtól meg a hírhedt koreai munkakörülményektől.
Hagyjam és menjek tovább interjúzni szerintetek?
A probléma,hogy az ázsiai mentalitás nagyon kiütközik.
Bizony, a diplomás szellemi pozícióknál is.
Hajnal 4-kor kelni? Minek diplomáztál le, hogy egy betanított biorobot szintű életviteled legyen?
Én teljes home officeból dolgozom rendszermérnök pozícióban, reggel 9:30 kor kelek 10 órakor van egy fél órás meetingem, utána ránézek a monitorozó felületekre hogy minden rendben van-e, majd 11:
30-kor elmegyek kajálni vagy rendelek kaját, utána sziesztázok, 13:30-kor még megnézem oké-e minden aztán délután 3-kor befejezem a munkámat. Nagyritkán dolgotok többet amikor valami új komponenst kell konfigurálni vagy valami hálózati hiba miatt áll a rendszer. Mindezt 5 éves tapasztalattal nettó 740 ezer forintért + cafeteria.
Persze hogy nem, jol tetted.
Van az a penz egyebkent, de egyreszt nem fogjak kifizetni, masreszt csak rovid tavon birhato ep esszel, ep testben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!