Lightware Zrt. milyen? Interjú milyen náluk?
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 14:51
1/7 anonim válasza:
Diplomásként jó nagyon.
Szakmunkás vagy betanított melósnak lenni ott csak kínszenvedés, rabszolgaság.
2/7 anonim válasza:
Interjú előtt nekem küldtek egy tesztet (C/C++), aztán behívtak interjúzni, mert azt mondták jól sikerült. Első körben volt egy kis szakmai beszélgetés, második körben a csapattal találkoztam meg a HR-rel beszéltem.
3/7 anonim válasza:
Én az elektronikai összeszerelő munkakörre jelentkeztem 6 év forrasztási/összeszerelési tapasztalattal.Teszt kitöltve,semmi válasz 1 hete.Csak annyi az automatikus üzenet,hogy "a pályázat elbírálásáig szíves türelmét kérjük".Meddig ülnek a jelentkezéseken? Várható,hogy egyáltalán visszajeleznek valamit,vagy így oldják meg,ha nem kell nekik valaki?
4/7 anonim válasza:
Egy hét még semmi.
Biztos nem te vagy az egyetlen jelölt, akit meghallgatnak.
5/7 anonim válasza:
Persze,gondolom,mert látom,hogy több pozícióra keresnek embereket.Mondjuk én csak januárban akarok kezdeni,szóval nem sürgős,csupán kíváncsi vagyok.
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ezek a pozik mind kamu hirdetések sajnos.
nov. 27. 18:09
7/7 anonim válasza:
Nekem is furcsa,mert más helyekre is sokan jelentkeznek,mégis 1 héten belűl reagálnak valamit,de még rá se néztek a pályázatomra.Igaz,nem lényeg,mert más helyekre is elküldtem,és kb.mindenhonnan hívtak már.Tapasztalataim szerint ahol 3 napon belül nem jelentkeznek,onnan nem is fognak. soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!