Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megfejtenétek nekem a rejtélyt?

Megfejtenétek nekem a rejtélyt?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Kérlek segítsetek tisztán látni!Múlt héten csütörtökön voltam egy állásinterjún, ahol a főnök és a személyzet is egyaránt nagyon kedvesek voltak, de most nem is ez a lényeg.Úgy kezdte a főnök a mondandóját, hogy normál bejelentett minimálbéres munka.Ennek később még jelentősége lesz.Később azt mondta, hogy a 450-500 ezer az minden hónapban megvan.Nyilván bruttó összegre gondolt.Mivel 25 év alatti vagyok, ezért nem kell Szja-t fizetnem csak tb-t így úgy számoltam, hogy 380-400 meglesz jattal együtt/hó.Megkérdezte továbbá, hogy naponta, hetente vagy havonta kérem majd a fizut és mondtam, hogy havonta majd megbeszéltük, hogy hétfőn kezdek.El is mentem tegnap az első munkanapomra, ahol azzal kezdték, hogy van egy másik jelentkező is és kvázi versenyeztetnek minket, hogy kié legyen az állás.Alapvetően mivel fiatalokat keresnek és a vetélytársaam 60 éves így mondták is, hogy minden bizonnyal én leszek a befutó oké tiszta sor.Tegnap valamiért oaadták az aznapi fizetésemet 20000 ft-ot.A munkaszerződést még nem láttam!!!Lehet, hogy csak az után kapom meg, miután eldőlt biztosan, hogy enyém lesz az állás?Ja slussz poén, hogy aki felmondott és akinek a helyére embert keresnek gyakorlatilag bármikor visszajött, mert már megcsinálta 2x is.És ugye abban az esetben hiába van lehetséges, hogy feketén működik a rendszer?
2023. aug. 22. 13:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Napi 20000 ft-tal(12 órára) nem lesz még a 380 se, főleg, hogy heti 2x csak 4 órába megyek...
2023. aug. 22. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ha heti fizut akar adni akkor majd 2-4 oräval jelent be. ha valamikor meg szeretnel nyugdijat akkor az ilyen helyet felejtsd el. emlekeim szerint otthon a minimälber nem 400 Brutto, igy adot csal a kedves jövendöbeli munkaadod. 20 ev vendeglätäsban eltöltött ev utän elmondhatom, hogy az ilyet messzire kerüld el.
2023. aug. 22. 13:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm!Nekem is már az elejétől bűzlött ez az egész.Nehány perccel azután, hogy kiírtam a kérdést felhívtak, hogy mikor tudnék menni még a héten már ez is gyanús.Most milyen munkahely az, ahol én mondom meg, hogy mikor megyek.Vagy amíg nem vesznek fel hivatalosan addig ez így működik?
2023. aug. 22. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
A gasztronomiäban az teljesen okes, hogy a beugros mondja meg, hogy melyik napokon dolgozik, de arra csak napi bejelentest kapsz amivel ha bärmi baleset vagy betegseg er, nem fogsz nyugdijat, rokkantnyugdijat kapni mert nem szämoljäk bele. Minimälberes bejelntessel nem kapsz hitelt, a täppenz quasi 0, ugyanugy mint a munkanelküli.
2023. aug. 22. 14:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Okés akkor minden bizonnyal holnap megyek utoljára, csak megint nekem lesz kellemetlen felmondani
2023. aug. 22. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
Jézusom.
2023. aug. 22. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
Hát ez így a felejtős kategória.
2023. aug. 22. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!