Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldre pályázás itthonról....

Külföldre pályázás itthonról. Mik a kísérőlevél szabályai? Egyszerre több országba? (IT)

Figyelt kérdés

Mi fogalmazódik meg a fejükben, ha meglátnak egy külföldi pályázatot?

Gondolom első körben két eset lehetséges.

Az egyik az, hogy alapból nem nyitottak külföldiek foglalkoztatására, akkor se, ha a hirdetés angol nyelven jelent meg a LinkedIn-en.

A másik az, hogy nyitottak erre, készek vállalni az ezzel járó nehézségeket, esetleg segíteni a letelepedést.

Ebben az esetben is versenyzek viszont a helyi, esetleg ugye több tapasztalattal rendelkező jelentkezőkkel.

Eddig ez is oké.

A kérdésem inkább az, hogy hogyan adjam értésükre, hogy igen, költözni akarok, motivált vagyok ebben, nem véletlen ide adtam be, hanem tényleg mennék, intézném, tanulnám a nyelvet??

Mindezt ne nyálasan, de határozott motiváció menjen át.

Tapasztalatom van, szakirányú diploma van, angoltudás van.

Illetve rossz fényt vet rám, ha egyszerre több országba is beadom?

Nyitott vagyok, csak NE legyen meleg és Nyugat-Európa legyen, illetve németből vagyok A2. Hollandul, dánul stb nem tudok.

2023. aug. 21. 12:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Már a hirdetést vagy az irományomat?

Tuti tré....

Egyik ország esetén már lassan fele az elutasítás - másik felének gondolom még nem volt ideje átnézni a pályázatomat.

Mindenhol van hely feltölteni, ignoráljam?

2023. aug. 21. 12:40
 12/12 anonim ***** válasza:
65%
Csak a cégeket írd, ahol kérték a cover lettert.
2023. aug. 21. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!