Teljesen kiszámíthatatlan a jövőm? ha elköltöztem és csed-et kapok hogyan tudok visszamenni dolgozni?
dolgozom 18 éves korom óta, leérettségiztem, 2021-be született kisbabám, de megszűnt a teljes jogú szülői felügyeleti jogviszonyom mialatt csed-et kaptam, visszamentem dolgozni, 2023-ban született meg a kistesó, megint csed-et kapok és a családsegítő-családjóléti meg akarja szűntettetni második gyermekemnek is a szülői felügyeleti jogviszonyát. de nem tudok visszamenni ugyanoda dolgozni, mert fizikailag nem érzem magam képesnek már teljesíteni azt a feladatot.
úgyhogy nem lehet családom és ezek tudatában állást se kereshetek, mert ezt nem lehet előadni egy állásinterjún, hogy hát lehet hogy a jövőhéten már tudok kezdeni de lehet hogy majd csak 2-3 év múlva, ha oviba megy a gyerek...
ha mégse veszik el a szűlői jogomat, akkor 2-3 év múlva hogyan fogok tudni újra dolgozni ha elköltöztem onnan, ahol dolgoztam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!