Álláskeresés kiszámíthatatlanságát hogyan dolgozzátok fel?
Figyelt kérdés
Engem idegesít, hogy kiszámíthatatlan az egész. Ha 100% ig megfelelek, csinálnám és pár sor alapján (persze a cég után kell kutatnom, mert nem írnak le semmit) a cég is tetszik, nem hívnak be, de van, hogy csak kidobom nekik a sablon önéletrajzom a sablon hirdetésükre, és már másnap behívnak.
Aztán ott van még az a tényező, hogy interjún tud meg az ember lényeges dolgokat, nem beszélve a munkavégzés helye stb. Lutrinak érzem, legalábbis én így vagyok vele.
Persze jön a nem támogató háttér, akiknek fogalma sincs hogyan megy ez és mondja, hogy találj a héten állást, vagy, de béna vagy stb.
Hogy dolgozzátok fel a rajtatok nem múló sikertelenséget?
2017. jún. 16. 12:50
1/4 anonim válasza:
Voltak melypontok, de en kozben is kerestem a lehetosegeket (itthonrol dolgoztam, forditottam, stb). Igy annyira nem volt nehez. 2 honapig kerestem allast
2/4 anonim válasza:
úgy, hogy nem vagyok kiszolgáltatva egy munkáltatónak.
3/4 anonim válasza:
úgy hogy jelentkeztem valahova és felvettek.
4/4 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, itt mindenkinek jól megy, ennek örülök.
2017. jún. 16. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!