Győriek, Győrbe már ilyen jó az életszinvonal, hogy sor mellett 600 ezer az alapfizetés?
Olvasom ezt a cikket, hogy az Audiba nettó 420 az alapfizetés, pincérként pedig nettó 400 körül és nem elvárt hétvégén dolgozni.
Győr eleve egyre nagyobb szarkupac az öntelt fellengző papagájpolgármesterünk miatt, Audiban nettó 250 az alapfizetés de ha alvállalkozó alkalmazottja vagy akkor még kevesebb, mert az ott dolgozók nagy része nem Audi alkalmazott. Felszolgáló pedig délután/este dolgozik és 10-12 órát, úgy már nem sok a nettó 400.
Nem értem miért a Szabó Ákost interjúztatták meg, ő egy milliárdos ügyvéd aki az ingatlanpiacon van, szerintem nem nincs képben a pultos fizetésekkel.
Legfeljebb, ha belsős dolgozó vagy akkor kapod ezt meg, de ugye az Audi jelenleg nem keres embert max alvállalkozók.
Vannak olyan alkalmazottak akikkel szlovák E.V.-t nyitnak és ők is “alvállalkozóként” dolgoznak az Audiba kicsivel több pénzért illetve azt hiszem euróba kapják a fizetést.
Nyár elején egy cnc üzembe jelentkeztem győrbe karbantartónak próbaidő után 400 forinttal lett volna kevesebb a fizetésem, mint a mostani helyemen…
Egyébként győrből is sokan ingáznak ausztriába
“ Nyár elején egy cnc üzembe jelentkeztem győrbe karbantartónak próbaidő után 400 forinttal lett volna kevesebb a fizetésem, mint a mostani helyemen…”
Mármint órabérbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!