Milyen a LILD-ben dolgozni?
#6 A Lidlben nem kapsz "dupla fizetést", az Aldiban és a Tescóban is megkeresel annyit, de gyanítom, a kisebb boltokban is.
Amit hirdetnek, az egy átlagolt bruttó a beleszámolt műszakpótlékokkal együtt. Ja, és hároméves bérlépcső van, nos a 3. évben kapsz majd annyit, ami meg volt hirdetve.
Egyébként már ki sem merik írni, ugyanis az utóbbi éves "béremelések" az inflációt sem érték el.
Lassan lasszóval fogják az embereket. Sopronban, Szombathelyen vagy Győrben szerinted ki megy ilyen helyre dolgozni valamivel több, mint minimálbérét?
#12 A "fülesben" alapesetben csak a delikvens hallja a többieket, ha maga benyomja a mikrofont, akkor ő is beleszólhat. Távolról nem kapcsolható a mikrofon.
Lehetnek jó csapatok, csak a munkakörnyezet, a feszített munkatempó és a sokszor értelmetlen szabályok alapvetően meghatározzák a légkört és az embertípust, aki ott tud dolgozni (és esetleg érvényesülni a másik kárára).
Ki kell próbálni, majd jó messzire elkerülni. ;-) Ugródeszkának jó, felveszed a pörgést (miközben tanulod a nyelvet ezerrel), majd kimész külföldre.
1 hónapja dolgozom ott én szeretem előtte sparban voltam ahhoz képest egy álom melo.
25 alatikent nekem alapfizu 310k amire rájön vasárnapi pótlék műszak pótlék lidl kártyára 25k így összességében a 400k-t eléri a fizum a benzint 40ft/km el teritik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!