Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a LILD-ben dolgozni?

Milyen a LILD-ben dolgozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, már dolgoztam 1x a Pennyben, 2 napot bírtam csak nem nagyon voltak segítőkészek és ez zavart engem ezért hagytam ott. Most van LILD-nél felvétel, 6 és 4 órás munkára. Nekem valaki azt mondta, hogy nincs is szabadnapjuk, mert szabadnapon kell bemenniük 4 órára meg hasonló dolgokat mondtak. Mi az igaz ebből? Aki dolgozott már LIDL-ben tudna nekem mesélni a tapasztalatairól?

2023. aug. 15. 02:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%
Sokszor volt már ez a kérdés!
2023. aug. 15. 18:55
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
A kamerával önmagában nincs is gondom, nyilván a pénztárban nem is csinálok olyasmit, amit nem lehet, nem lopok, nem maszturbálok, tehát legyen. A fülessel van annyi gondom, hogyha tudtomon kívül bármikor belehallgathatnak a beszédembe, ami nyilván 99,999% unalmas munka, akkor is kellemetlen. Persze az, hogy bármikor elérhető vagyok, és én is bármikor el tudok érni mást, az jó, csak ez a lehallgatás a rossz. Legalábbis az én komfortzónámba nem fér bele.
2023. aug. 16. 10:03
 13/18 Hussaro Hungaricus ***** válasza:
88%

#6 A Lidlben nem kapsz "dupla fizetést", az Aldiban és a Tescóban is megkeresel annyit, de gyanítom, a kisebb boltokban is.

Amit hirdetnek, az egy átlagolt bruttó a beleszámolt műszakpótlékokkal együtt. Ja, és hároméves bérlépcső van, nos a 3. évben kapsz majd annyit, ami meg volt hirdetve.

Egyébként már ki sem merik írni, ugyanis az utóbbi éves "béremelések" az inflációt sem érték el.

Lassan lasszóval fogják az embereket. Sopronban, Szombathelyen vagy Győrben szerinted ki megy ilyen helyre dolgozni valamivel több, mint minimálbérét?

#12 A "fülesben" alapesetben csak a delikvens hallja a többieket, ha maga benyomja a mikrofont, akkor ő is beleszólhat. Távolról nem kapcsolható a mikrofon.

Lehetnek jó csapatok, csak a munkakörnyezet, a feszített munkatempó és a sokszor értelmetlen szabályok alapvetően meghatározzák a légkört és az embertípust, aki ott tud dolgozni (és esetleg érvényesülni a másik kárára).

Ki kell próbálni, majd jó messzire elkerülni. ;-) Ugródeszkának jó, felveszed a pörgést (miközben tanulod a nyelvet ezerrel), majd kimész külföldre.

2023. aug. 19. 02:50
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

1 hónapja dolgozom ott én szeretem előtte sparban voltam ahhoz képest egy álom melo.

25 alatikent nekem alapfizu 310k amire rájön vasárnapi pótlék műszak pótlék lidl kártyára 25k így összességében a 400k-t eléri a fizum a benzint 40ft/km el teritik.

2023. aug. 22. 17:08
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
lidlre mindig panaszkodnak mert jelentkeznek az atlagon feluli fizeteserr es rajonnek hogy ezert a penzert dolgozni is kell
2023. szept. 5. 20:28
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a uncsitesóm dolgozik a lidliben, azt mondja, hogy a pénz elég jó más üzletekhez képest, de nagyon nagy a pörgés, nem lehet megállni...mondjuk ő elég pörgős srác alapból xD
2023. szept. 6. 09:37
 17/18 A kérdező kommentje:
#16: Figyelj akkor pont neki való xd
2023. szept. 6. 14:07
 18/18 anonim ***** válasza:
26%
Amikor elfelejted kikapcsolni a mikrofonodat, és raktárpakolászás közben rázendítesz kedvenc pajzán nóta egyvelegedre, és még kicsit oda is hallatszik, ahogy öt pénztáros egyszerre röhög fel a megfejtést tartalmazó sorvégeknél...
2023. szept. 13. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!