Milyen a LILD-ben dolgozni?
Penny érdekes, ott mintha megengedett lenne a vásárlók pofátlan leugatása, egy-egy senki pénztáros által.
Ezen még dolgozhatnának esetleg.
Máshol nem tapasztaltam ilyet, pedig több helyre is járok.
Igen, ilyet én is tapasztaltam. A Pennyben az árstopos időszakban vettem három kiló lisztet, de két kiló volt a határ, viszont az egyik rozsliszt volt, ami nem számít bele. fizettem az automatánál, erre ott ugrált a csaj, mintha tolvaj lennék, hiába magyaráztam, hívta a biztonsági őrt. A biztonségi őr nekem adott igazat, a csaj égett is, de odáig nem jutott el, hogy elnézést kérjen, az őr kért helyette elnézést.
Olyan is volt korábban, hogy egy biztonsági őr minden egyes vásárló táskájába bele nézett vásárlás után.
Láttam én már csótányt is bent, amire szóltam, erre azt mondták, hogy az normális.
Volt egy Spar a közelünkben, ott előttem cimkézték át a dátumot a csomagolt húson, meg volt olyan, hogy a kiszakadt sót összesöpörték, egy zacskóba tették az ocsmány csomagolásával, és akciósan árulták. :D
Vagy hogy mért reklamálok, hogy az akciós árú drágább, mint az eredeti ár.
A számok meg olyan aprók, és a betűtípusok olyan megtévesztőek, hogy simán össze lehet téveszteni. Volt, hogy selejtet árultak, pl. lyukas focilabdát, de nem mondták, hogy selejt, vagy értékcsökkent, hanem hogy akciós...
Ha panaszt írtam, abban sose adtak megnyugtató választ, hanem kifogást, hogy miért nem szóltam az üzletvezetőnek, vagy simán lehazugoztak.
A Lidl-ben sokat kell dolgozni, de dupla fizetésért. Nem mindegy. Ha soknak találod akkor majd keress nyugisabb helyet, de szerintem érdemes kipróbálni.
A nincs szabadnapot azért sem hiszem el mert 7 napot dolgozni egy héten illegális. Ahogy írtad megteheted ha nem tetszik a rendszer, de ugyanúgy ők is megtehetik hogy nem hívnak be ha nem akarsz tulorazni. Azt azért tudd hogy valamennyi túlórára kötelezhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!