Nem dolgoztam soha életemben, pedig már öreg vagyok. Ha elkezdek egy mérnök szakot levelezőn és mellette olyan munkát végzek aminek a szakhoz semmi köze, akkor mire végzek (nagyon öregen, szakirányú tapasztalat nélkül) el tudok majd helyezkedni?
Figyelt kérdés
… Elhelyezkedni a megszerzett diplomával.
Vagy még csak junior pozit sem fogok kapni így?
2023. aug. 14. 09:47
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat… Nem vagyok még 29 sem, de már majdnem.
Hát munkatapasztalat nélkül, szerintem ez nagyon öregnek számít, nem hinném hogy megérném majd az 50et…
Én 24 évesen érettségiztem felnőttként, mivel annó 10. után nem voltam hajlandó bejárni.
Viszont egész jól sikerült az érettségi és emelt matekom is van.
De nem hiszem, hogy ez sokat számítana, az egyetem bármilyen szakon jóval nehezebb mint egy érettségi.
2023. aug. 14. 17:02
13/17 anonim válasza:
Hát ne haragudj de aki egy emelt matek érettségit meg tudott csinálni ott a lustaság, motiváció vagy hasonló hiánya az ok. Vagy van a családban annyi pénz, hogy nem szorul rá a munkára. Egyebkent tanulni sosem késő jobb 35 évesen junior mérnök pozíciók végett interjukra járni mint 30 évesen bolti eladoira.
14/17 anonim válasza:
Én 27 lettem (lány) kétszer is otthagytam az egyetemet. Az egyiket büfészaknak gondoltam, a másikat alábecsültem.. Nem tudom mihez kezdjek. Munka mellett szeretnék tanulni, de már nagyon átgondoltan! Nincs az a könnycsepp ami egy újabb csalódást elbír. Váltsunk levelet xD
15/17 anonim válasza:
Idén 28 leszek, most végzek jogon, második diplomám és a nyári melókat leszámítva én se dolgoztam még, mégsem tartom magam én se és mások se reménytelennek :D Dicséretes hogy felnőttként szép eredménnyel le tudtál érettségizni, a képességed szerintem simán megvan a mérnöki szakhoz, de az attitűdödön változtass, ne írd le magad (főleg ne tévesen), hanem tegyél a célodért és a többi majd jön magától. Munkád biztos lesz, az elején nem túl jó fizetésért, de legtöbbünk így indul.
16/17 Szergej55 válasza:
Kedves Kérdező! Én jövőre, akkor 3p évesen fogok mérnökit kezdeni, ez ne legyen visszatartó erő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!