Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki dolgozott már prostituáltk...

Aki dolgozott már prostituáltként! Válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Miért kezdted el a ,, legősibb mesterséget" űzni? Saját döntés volt vagy pedig a megélhetés reményében jutottál az elhatározásra?

Milyenek voltak a mindennapjaid? Naponta/hetente hány órát dolgoztál? Ez mellett volt más állásod is?

Hogyan viszonyult a család hozzád (ha tudták, hogy mivel keresed a kenyérre valót)? Ha nem tudták, hogyan tartottad titokban? Mennyire volt ez kihatással a családi életedre és (ha volt)-párkapcsolatodra?

Mennyit kerestél? Mikor jött el az a pont, amikor azt mondtad, változtatni szeretnél? Megbántad a múltat? Szégyenkezel miatta?

2023. aug. 12. 18:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%

Családi örökség, már a dédszüleimnek is ez volt a foglalkozása.

Jó döntés volt a részükről, hisz ez a karrier biztosította, hogy mára bekerülhessünk a 100 leggazdagabb magyar közé.

2023. aug. 12. 19:55
 2/22 A kérdező kommentje:
Ment a zöld pacsi, de örülnék, ha bővebb válaszok érkeznének, akár privát üzenet formájában is. Köszönöm!
2023. aug. 12. 22:31
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Igen volt /van. Nem én, csaladtag. Ha elmondod miért kérdezed (esetleg te is az vagy) leirom szívesen. Úgyis privát oldal senki nem ismer fel.
2023. aug. 13. 00:03
 4/22 A kérdező kommentje:
Csupán érdekel, hogy valaki miért kerül ilyen helyzetbe és hogyan éli meg.
2023. aug. 13. 00:53
 5/22 anonim ***** válasza:
13%
Nem szabad lenézni senkit, mindenkinek jöhet az az élethelyzet, aminel sajnos keves választása van az embernek. Egyebkent a neten olvastam pár ilyen rosszlànyos csajról cikket, akik már a sokadik lakásukat vették a pénzből és lassan kiszàllhatnak ebből az eletbol lett annyi pénzük.
2023. aug. 14. 05:44
 6/22 BeefEater ***** válasza:
41%
Ha komolyan érdekel Havas Henrik K.rvaélet című könyvét olvasd el.
2023. aug. 15. 18:27
 7/22 anonim ***** válasza:
82%

Azért kezdtem el mert a szüleim folyton szemétkedtek hogy semmire nem fogom vinni, a gyári munkából éhen halnék nélkülük ( elkérték az egész fizetésem), ronda ruhákban jártam, nem úgy mint a többi gyári munkatársam akik szolizottak műkörmösök voltak meg szülőkkel éltek.

Napi két órát .

De volt amikor egy éjszaka 200-at kaptam bulizásért, és volt aki beszélgetni hívott ki mert szerelmi bánata volt. Egy idő után már ugyanazok jöttek vissza így nem éreztem veszélyesnek.

Abban az időben 80-90 ezret lehetett kapni 3 műszakban, de én 400-800között kerestem ezzel. Nem bántam meg , talán ha változtathatnék a múltamon akkor annyit hogy anyáméknak nem adtam volna havi 300- at, mivel nem is laktam már náluk. De valahogy akartam hogy szeressenek vagy nem tudom. Azt gondoltam hogy ha adok szeretni fognak.

Azt gondolom hogy normális családból származó nők ritkábban csinálják ezt a munkát. Én akiket ismertem mindegyiknek problémás volt az élete. Volt intézetis, volt aki szintén pénzelte a szüleit, de volt aki a barátját.

2023. aug. 19. 02:45
 8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, 7-es!
2023. aug. 19. 10:36
 9/22 anonim ***** válasza:
62%

7 es egy kèrdès:

Nekem fèrfikènt komoly undor lenne ha ràm ülne pènzèrt egy nagy böszme ronda nö .Nekem homokos egyszer kinàlt jelentös összeget azt is visszautasitottam.20 ève 50 ezret.Ti nök ezt hogy tudjàtok csinàlni èveken keresztül mèg ha relativ jo pènzt is kaptok èrte ?

Itt nem mindig Adonis-ba botlotok azèrt akivel ingyen is tolnâtok.

Ès sokszor mèg tanultak is vagytok nem azok akik intèzetböl jöttek

2023. aug. 20. 23:39
 10/22 anonim ***** válasza:
21%
9: kényszer, enni kell vmibol. Nem mindegy, hogy havi 300ból nyomorogsz videken vagy havi 1-2 millióból Budapesten , és rakod félre a pénzt ingatlanra meg egyebekre. Nem szabad senkit létezni emiatt, mindenki úgy boldogul ahogy tud.
2023. aug. 21. 05:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.