Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen dolgozni ilyen üzletekb...

Milyen dolgozni ilyen üzletekben mint pl.: H&M, Pull & Bear, ZARA, C&A stb?

Figyelt kérdés
Sziasztok igazából állás kereső 20 éves lány vagyok. Jelenleg gondolkozom rengeteget ehhez hasonló munkákon, de nem találtam semmit ezek felől. Kíváncsi vagyok arra, hogy mitcsinálnak mindennap, mennyi időt dolgoznak naponta hány órát, milyen a körülöttük lévő közösség és hasonló dolgok igazából minden érdekel kíváncsi vagyok a történeteitekre illetve tapasztalataitokra.

2023. aug. 11. 01:48
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
A lányom egy hétig bírta az egyetem mellett. Olyan buta libákkal kellett együtt töltenie a napokat, hogy azt mondta, köszi, inkább nem.
2023. aug. 11. 07:14
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Azok dolgoznak ilyen helyen akik hülyék vagy csórók (vagy mindkettő).
2023. aug. 11. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a munkahelyem van egy pláza Zaraval és a kérdésben szereplő boltokkal így látom, hogy rendszerint - főleg Zarában - magukat hiperszupernek gondoló nagyképű eladók dolgoznak. Rendszerint egy eladó van és kihívás megoldani azt, ha 10-en várazkonak hogy nyissanak még egy kasszát.
2023. aug. 13. 14:52
 4/6 anonim válasza:
100%
Én h&m-ben dolgozom. A 40 oras havi netto 210et kap+potlekok ha szja mentes vagy akkor nyilvan tobbet...
2023. okt. 4. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

ZARA kegyetlen, én nem tudom ott hogy működik a kiválasztási folyamat, de mintha az összes létező kattant, nagyképű embert oda vennék fel.

Máshol nem tapasztalom ezt, persze van 1-1 ember akinek valószínűleg rossz napja van H&M, Stradi stb esetén is hát bumm, de az hogy Budapesten bármelyik Zarába megyek be húzzák a szájukat ha kérdezel, meg hallod egymással is úgy beszélnek mint a sz@rral döbbenet.

Konkrétan van olyan budai üzletük, amit már kerülök annyira "negatív" az egész ( amúgy Google értékelés szerint is szóval nem én képzelem be) és inkább másikba járok...

Egy szó mint száz ebből következik bárhol máshol dolgoznék csak ennél a márkánál nem.

2023. nov. 1. 12:14
 6/6 anonim válasza:
100%
5os valaszolo, melyik budai uzletre gondolsz?:) Mert nekem is van egy olyan....
2023. nov. 2. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!