Milyen szakmát tanuljak amivel jól lehet keresni? Nő vagyok.
Plasztikai sebész.
Fogorvos.
Trader.
Befektető.
Ügyvéd.
Network marketing.
Influencer.
Miniszterelnök.
Vállalkozó.
Ingatlanfejlesztő.
Építész.
Bútorasztalos.
Csak az a fontos, hogy jól keress?
Én könyvelő vagyok, nyelvtudással, remote munkával elég jó fizetéssel es béren kívüli juttatásokkal (szép kártya juttatás, tovább képzések, ingyenes magán eü ellátás stb). De utálom a munkám, nem tudom Neked megfogalmazni, egyszerűen nem én vagyok.
Aktív álláskeresésben vagyok, keresem az álom helyem, még akkor is ha tudom nem fog ilyen jó fizetni. Ha nem találom meg a meglévő végzettségeimmel én is tovább tanulok.
A minap ránéztem a képzési kínálatra, gondoltam ha már van lehetőségem legyen ingyenes. Én egyetlen egyet találtam ami vonz. Nézd végig te is mik indulnak szeptembertől, biztos van olyan ami iránt érdeklődsz. Viszont a nyelvtudás fontos, ha nincs magabiztos nyelvtudásod ezt is tervezd be képzésként.
Vagyonőr követségen.
Vagy sofőr minisztériumban külföldi kiküldetésben (brutto 2.3 millió Ft per hó)
bármivel ami érdekel annyira, hogy szabadidődben is foglalkozz vele, amikor nem kapsz érte 1 fillért se és lehet magánban végezni.
1 rész azért fontos, mert ha csak munkaként fogod fel, akkor ugyan olyan leszel mint az átlag munkavállaló, aki átlag bért kap.
2. azért fontos, mert nem kényszerülsz bele a fix munkaidőért fix fizetés jár és talán évente 1x fizetésemelés. + ha hatékony tudsz lenni, akkor az neked plusz pénzt jelent, míg alkalmazottként a hatékonyságért több munka jár ugyanazért a fizetésért.
Én alkalmazott matematikus vagyok, ezen belül mesterséges intelligenciával foglalkozom. Elég jól lehet ezzel keresni, kifejezetten rugalmas, nem aggódom.
Majd szülés után ha a gyerkőcök nagyobbak, visszamegyek részmunkaidőben homeofficeba. Addig meg építgetem a karrierem. Annyi idő alatt ezen a területen nagyon magas szintre lehet jutni. Ideális szakma ez nekünk, nőknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!