Mennyi keres egy egészségügyi dolgozó és egy tanár Magyarországon?
Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 16:08
11/21 anonim válasza:
Tanárként nettó 260 (kb 10 év tanítás).
Nincs pluszpénz hozzá. Cafeteria, karácsonyi pénz, egyéb juttatás, semmi.
12/21 anonim válasza:
én ápolóként budapesten közkórházban 400-450 nettót kapok
13/21 anonim válasza:
Szakápoló vagyok, egyetemi végzettséggel, pótlékokkal együtt nettó 540 körül. (Nyilván ez még a fele sincs annak, amennyit a körülöttem lévő orvosok megkeresnek.)
Van egy tanár rokonom, ő is egyetemi diplomával rendelkezik, nettó 260-at kap.
14/21 anonim válasza:
Hat erdekes anyum is egeszsegugyis, asszisztens egy orvosnal megse keres fel milliot se, szerencse hogy covid alatt ugye kapott tamogatast, mef az orvos rendes es kifizeti neki a szabadsagot.. egyebkent az en tanarai kozepsuliba a minimalbert se kaptak meg ugy tudom
15/21 anonim válasza:
Jó hát nyilván egy 6-8 órában dolgozó egészségügyi asszisztens aki számítógép előtt ül vagy járóbetegellátasban asszisztál egy sztk-ban nyilván nem kereshet annyit mint az ágy mellett dolgozók 12 órában váltó műszakban éjszakázva, nehéz betegeket emelgetve stb.
16/21 anonim válasza:
Hat anyumat igyis folyton leszivjak teljesen es folyton csinalja a sok vervetelt meg gyogyszer felirast,hazhoz jar es kotozest csinal.. leginkabb o dolgozik csak es szabira sem tud elmenni, nem eppen gep elott ulo titkarno
17/21 anonim válasza:
Megértelek és sajnálom hogy ilyen igazságtalan ez a helyzet
18/21 anonim válasza:
Igazabol nincs vele baj, felteve ha nem csak o keres egy 4 fos csaladban plusz a macskak dehat ez mar mas tema😅
19/21 anonim válasza:
Én egy rendelőben dolgozom mint röntgenes szakaszisztens.
Mindennel együtt nettó 400 Budapesten.
Ha minden jól megy és nem hazudott a kormányzat, ez jövő márciustól lesz 520 ezer is.
20/21 anonim válasza:
Közben a pedáknak most ígérik a 400 BRUTTÓT.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!