Újra beköszöntött a tömeges munkanélküliség kora, nálatok, ismerősöknél mi a helyzet?
Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 10:44
1/28 anonim válasza:
Nem tudom hol, de nálam, ismerősöknél nem.
2/28 anonim válasza:
Egyelőre nem tűnt fel hogy tömeges munkanélküliség lenne
3/28 anonim válasza:
Városomban sorra szűnnek meg az üzletek, vendéglátóegységek, szolgáltató egyre több helyen hallom hogy szeptembertők ők zárnak be, helyek Nehezebb elhelyezkedni illetve megélni a kevéske kis fizetésből közben mindenek az ára nő, az utcán is több a idegbeteg, feszült ember.
4/28 anonim válasza:
Nem igazán látom ezt a környezetemben, sőt, a legtöbb ismerősöm arra panaszkodik hogy még elférne pár új dolgozó a munkahelyén, embert keresnek.
5/28 anonim válasza:
Én ilyenről nem halottam. Inkább csak olyat hallottam, hogy nem találnak embert.
6/28 anonim válasza:
Hasonlorol se hallottam, inkabb epp hogy most kezd egyre tobb ajanlat erkezni
8/28 anonim válasza:
Még a ksh szerint is nagyot ugrott a munkanélküliség [link]
9/28 anonim válasza:
68%, hiába pontozol le, akkor se látom ezt a jelenséget a környezetemben. Ha megfigyeled, akkor sehol nem állítottam hogy sehol az országban nem is létezik ilyesmi, szóval nem értem mi a bajod, a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!