Visszatért a nagy tömeges munkanélküliség időszaka (mint kb. 2008-2013), vagy hogy látjátok?
Neked van munkád vagy álláskereső ismerősöd vagy milyen nehéz volt az utóbbi hónapokban munkahelyet váltani, találni?
Ismerős, rokon pályakezdők mennyire tudnak elhelyezkedni, esetleg főnökök, hr-esek irhatnak mennyire könnyű/nehéz embert találni?
Írjatok települést is!
nem tapasztalom hogy nehèz lenne munkàt talàlni.
Csongràd-Csanàd
jelenleg munkaerőhiány van, nagyon messze vagyunk attól, ahol voltunk 2008-ban.
Akkor tényleg diplomásként jelentkeztem még mosogatónak is, azóta is néha nosztalgiából visszanézem azokat a leveleket amiket akkor kiküldtem.
Gyári munkák, fekete-fehér mosogató, eladó, pénztáros, otthoni parfümdobozoló, minden amit el tudtok képzelni, mindezt Budapesten.
Azóta tényleg könyörögnek a gyárak is, hogy menjünk oda.
Ha elveszíteném az állásom, biztosan nem aggódnék, lenne mit csinálni, csak épp nem azt, amit az ember akar.
Van munkám, de keresek mellette jobban fizetőt. Voltam mostanában egy pár interjún. Munka van csak normálisan fizetni nem nagyon akarnak
Gy-M-S megye
Én ezzel tisztában vagyok csak nem igazán érdekel. Bérből élek, az hogy mennyibe kerül a cégnek, nem az én dolgom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!