Svájcban milyen munkákra tudnék nőként jelentkezni társalgási szintű angollal és német nyelvtudással?
Figyelt kérdés
Munkát keresek Svájcban szállással egybekötve esetleg szállodai munkákra vagy gyerekekre vigyázni bentlakással. Aki bármilyen információt tud ezzel kapcsolatban és segít előre is köszönöm!2023. aug. 8. 17:55
1/8 anonim válasza:
Svájcban nagyon megnézik, hogy kiket vesznek fel egy adott munkakörbe. A nyelvtudáson kívül, rendelkezel valamilyen szakmával amiben jártasságod is van? A szomszédom ott lakik már évek óta, ha érdekel akkor utána kérdezzek.
2/8 anonim válasza:
Szobalány, segédfelszolgáló ilyen munkakörre kapásból 5 helyet tudok ahova keresnek embert.
Gyerekekre vigyázni nagyon megnézik a háttered, van e tapasztalatod, esetleg valamilyen papírod ami gyerekekkel kapcsolatos, sokszor referenciát is kérnek.
3/8 A kérdező kommentje:
Kozmetikus és pincér szakmám is van. Viszont ilyen szinten jól nem tudom a nyelvet hogy ezekben tudjak dolgozni sajnos.
2023. aug. 9. 14:09
4/8 A kérdező kommentje:
Tapasztalatom van a gyerekekkel mert aupairként dolgoztam Németországban. Szóval nem lenne új nekem ez a dolog.
2023. aug. 9. 14:10
5/8 anonim válasza:
Kelleni fog referencia. Vedd fel a kapcsolatot azokkal akiknek a németeknél ddolgoztál és kérj tőlük ajánlólevelet. Anélkül nem nagyon fog menni.
8/8 anonim válasza:
Elég sok kupleráj van Svájcban, legálisan működnek, szerintem ott simán próbálkozhatnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!