Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a diák munka a Burger...

Milyen a diák munka a Burger Kingben? Illetve iskola időben 18 felett mennyire tudom én beosztani a munkaidőmet? (Tehát, hogy pl.: Csak hétvégén és pénteken dolgozom)

Figyelt kérdés
Illetve még annyi, hogy 18 alatt mennyit vonnak le az adó miatt? Vagy ez úgy van, hogy 25 év alatt nem vonnak le?

2023. aug. 4. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Diákként megéri ott dolgozni. Én lehúztam 5 hónapot. Fizu nem volt rossz de 1 idő után borzasztó monoton volt a munka. A beosztás a főnöktől függ. Van 1 kötelező óraszám amit vállalni kell. Hogy az hány napra jön ki már nem tudom.
2023. aug. 4. 16:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Szóval, ha én csak hétvégén tudok dolgozni akkor azt figyelembe veszik? (Mivel művész suliba járok, így az órák 8.00-20.00-ig tartanak gyakorlással együtt.
2023. aug. 4. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!