Nappali tagozatos suli mellett lehet-e főállásban dolgozni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 12:41
2/8 A kérdező kommentje:
És ha délután dolgoznék, suli után
2023. júl. 30. 12:48
3/8 anonim válasza:
Igen lehet, csak nyilván nem olyankor, mikor óráid is vannak. Én csináltam magamnak olyan féléveket, hogy tudjak teljes állásban dolgozni, nyilván ehhez előtte sokat kellett tanulni.
4/8 anonim válasza:
#3 vagyok, ezt csúszás nélkül értem, csúszással bármennyit lehet
5/8 A kérdező kommentje:
Én még csak a technikusit kezdem
2023. júl. 30. 12:56
6/8 anonim válasza:
Attól függ hogy van az órarended, ha fixen végzel minden nap mondjuk legkésőbb 16-kor akkor lehet délután/este melózni még. Nyilván olyan helyet kell keresni ahol elég rugalmasak (pénztár, gyorsétterem első körben ami eszembe jut) meghát bele kell kalkulálni hogy vmikor tanulni is kell, úgyhogy túl sok szabadidőd nem marad.
7/8 Senior Séf válasza:
Én 50 éve vagont raktam éjszakánként középiskolás koromban. Persze feketén, amíg a melósok söröztek.
8/8 anonim válasza:
Gyorsan kibuksz és akkor jut időd dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!