Ennyi fizetésből hogyan épitsek bármilyen jövőt is?
Nettó 350 ezret keres, és nagyon kevés pláne Pesten ennyi fizetés. Jobb helyekre ahol jobba fizu lehetetlen bekerülni pont azért mert jó a fizetés máshol.
30/f
Ez így van. Én is 20 évesen kezdtem el dolgozni. Akkor azt mondtam ahhh. 30 éves koromra meglesz a házam. Kerestem 2013 bán akkor 180 ezret.es abból mindig elköltöttem majdnem a felét. 2016 tol kerestem 200 ezer Ft körül. 2019 tol nettó 260-270 ezer Ft. Most meg 350.
Ha átlagban számolom mondjuk felreraktam havi 100 ezret. Az kb 1 év 1 millió 200 ezer Ft. Az 10 év 12 millió Ft. De nincs annyi. Összesen ha van 7 millió Ft megtakarított pénzem.
Ennyi fizetésből nem tudsz félre is tenni!Vagy szerencsés vagy és bele kezdesz egy ollyan vállalkozásba ami még hozza is a pénzt,vagy külföld.
Mi pl.azért vettünk saját házat,hogy ha mi már nem leszunk,a 3 gyerek eladja és szétosztják a pénzt.Egy kis ugródeszka.De dajnos sokan nem gondolnak arra,hogy a gyerekuket segítsék.Igaza van a 17- nek,az ember egész életében kuporgathatna,talán ugy össze jonne valami kis pénz.( Hacsak nem gazdag családba születik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!