Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyi fizetésből hogyan...

Ennyi fizetésből hogyan épitsek bármilyen jövőt is?

Figyelt kérdés

Nettó 350 ezret keres, és nagyon kevés pláne Pesten ennyi fizetés. Jobb helyekre ahol jobba fizu lehetetlen bekerülni pont azért mert jó a fizetés máshol.

30/f

2023. aug. 3. 22:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%
Ebben az országban nincs jövő!
2023. aug. 4. 06:02
 12/22 anonim ***** válasza:
32%
#10 ott az internet, lehet rajta pl nyelvet tanulni, programozást tanulni, szinte bármit ingyen. Tele van oktató videókkal, egyszerű vállalkozási ötletekkel a YouTube. Ne legyetek már ennyire életképtelenek.
2023. aug. 4. 07:24
 13/22 anonim ***** válasza:
36%
11 esnek igaza van.Ebben a fa...opo gusztustalan nyumorult országban nincs jövő.Ahol minden drágulást a háborura fognak,aztán ahol háboru van,ott nincs ilyen drágaság.Jo reggelt emberek!Hülyének vagyunk nézve.Mi pl.megyünk külföldre lakni.A gyerekeknek jobb jövőt szeretnénk.
2023. aug. 4. 10:15
 14/22 anonim ***** válasza:
53%
#13: Szevasztok!
2023. aug. 4. 10:28
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
annak örülj jelened megvan
2023. aug. 4. 11:18
 16/22 anonim ***** válasza:
25%
Nem kell mindenkinek jovot epiteni, neked ennyit sikerult elerned, nincs ezzel gond. Van, akiknek meg ennyit sem.
2023. aug. 4. 11:19
 17/22 anonim válasza:
50%
Szia, azért írok legyen valami normális válasz a kérdésedre! Őszintén, nagyon nehezen, hiába mondják keress mást stb stb stb, ennyire nem fekete fehér az egész, igen valóban nehéz és az is lesz. Én csak egy picit előre gondolkodtam! Most 19 éves vagyok nettó jövedelmem 350+/hó. Na mármost. ez 10 év alatt ha nem is eszem 35millió, Manapság egy normális kertes ház, 35milliótól felelé van csak, 30 éves leszek mire egyáltalán lesz egy házam, de ez nyilván több lesz, mert mire oda jutok kb -5-10 millióba biztos leszek! Szóval + évek! Én csak ezen gondolkoztam el semmi máson! Egyszerű dolog, és akkor fiatal vagy, éljél, szórakozz, egyél, tartsd el magad, barátnődet, azért ne 20 éves toprongy ruhába járj stb stb. Nagyon sokat beszélgettem idős emberekkel, anno egyik érettségi téma választásom miatt. S nem azt mondták régen jobb volt, más volt! Sokkalta összetartobb volt mindenki, stb stb, akkor a forintnak volt értéke, amikor 1500-1600 forintot kerestek és 100-150 forintból bevásároltak nagy kosarakkal 2-3 hétre? Mind ez 40 éve volt? Ahoz képest most hol tartunk? 200nettóból csak kb kajálsz, meg kifizeted a lakásod rezsid :"D Vicc ahol vagyunk.
2023. aug. 4. 21:59
 18/22 A kérdező kommentje:

Ez így van. Én is 20 évesen kezdtem el dolgozni. Akkor azt mondtam ahhh. 30 éves koromra meglesz a házam. Kerestem 2013 bán akkor 180 ezret.es abból mindig elköltöttem majdnem a felét. 2016 tol kerestem 200 ezer Ft körül. 2019 tol nettó 260-270 ezer Ft. Most meg 350.

Ha átlagban számolom mondjuk felreraktam havi 100 ezret. Az kb 1 év 1 millió 200 ezer Ft. Az 10 év 12 millió Ft. De nincs annyi. Összesen ha van 7 millió Ft megtakarított pénzem.

2023. aug. 4. 22:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor rendesen visszaesett a reálbéred a 10 évvel ez előttihez.
2023. aug. 5. 08:02
 20/22 anonim ***** válasza:
55%

Ennyi fizetésből nem tudsz félre is tenni!Vagy szerencsés vagy és bele kezdesz egy ollyan vállalkozásba ami még hozza is a pénzt,vagy külföld.

Mi pl.azért vettünk saját házat,hogy ha mi már nem leszunk,a 3 gyerek eladja és szétosztják a pénzt.Egy kis ugródeszka.De dajnos sokan nem gondolnak arra,hogy a gyerekuket segítsék.Igaza van a 17- nek,az ember egész életében kuporgathatna,talán ugy össze jonne valami kis pénz.( Hacsak nem gazdag családba születik)

2023. aug. 5. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!