Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik munkaközvetítővel mentek...

Akik munkaközvetítővel mentek ki dolgozni, kiket tudnak jószívvel ajánlani? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Igen, ismerem a Google-t, sok hirdetést talaltam, és annyi rosszat lehet hallani, hálas lennek pár jó tanácsért. Továbbá, ha tudtok bármilyen, (csak nem nehéz-fizikai munkát,mert nő vagyok) azt is nagyon megköszönöm! Gyári munka, barmilyen munka erdekel. Érettségim, szakmám, üzemi és irodai tapasztalatom is van. Angolul középfok, németül kezdő nyelvtudásom van.

2023. aug. 3. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
28%

Ha nem vagy olyan szinten németből hogy önmagadtól képes legyél sikeres interjút bonyolítani az adott céggel ahová mennél dolgozni akkor egyszerűen felejtsd fel.

"Érettségim, szakmám, üzemi és irodai tapasztalatom is van. Angolul középfok, németül kezdő nyelvtudásom van."

Ilyen semmit nem érő végzettségekkel / tapasztalatokkal pedig főleg. Inkább húzd fel a németedet felsőfokra és végezz egy piacképes képzést hogy ne csicska legyél kint.

2023. aug. 3. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én toborzóként éppen meghirdettem egy beszélgetést Facebook-on, ahol a külföldi munkavállalással kapcsolatos kérdéseket, kételyeket beszéljük át. Mert manapság még az igazat sem hiszik el az emberek. Talán egy beszélgetés ráébreszt erre-arra minket.
2023. aug. 3. 22:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Első Tudod mi a semmit nem érő? A szövegértésed. Az empátiád. Annyira rá vagy állva masok lehúzására, hogy észre sem vetted, hogy nem arra reagálsz, amit írtam és kérdeztem. Szegyelld magad!
2023. aug. 4. 13:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Második, köszönöm, megnézném a beszélgetést! Tudnál dobni egy linket hozzá, kérlek?
2023. aug. 4. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
A külföldön régóta bejegyzett munkaközvetítő cégeknél biztonságosabb lenne érdeklődni. XY megyei sunyi kisvállalkozó beígér itthon mindent. Ausztriai irodai munka, kolbászból a kerítés..., végül egy holland bordélyház lesz a végállomás. Keresés: német nagy autógyárak és azok beszállítóinál kell érdeklődni.
2023. aug. 5. 14:37
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös köszönöm
2023. aug. 6. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!