ZF Hungária (Budapest) milyen munkahely?
Figyelt kérdés
Kaptam egy ajánlatot és nem tudom mennyire "Red flag"... maga a meló a leírtak alapján még OK is lehet de a tálalás igen bizarr. Cégen belüli magázódás stb. nekem idegen dolgok. SSC hátterem van, lehet hogy ott lettem elrontva, de ha jól értettem a minimális infót amit a ZF átad, épp ők is ssc-sítenek, csak nem így hívják.2023. júl. 31. 12:33
1/2 anonim válasza:
A ZF német autóipari beszállító.Pl: BMW-nek gyárt váltókat.
Mostanában kezdtek szellemi központot (SSC) létrehozni.
Németes vállalati kultúrára számíts.Innen ered a magázódás is.Ha bekerülsz, lehet tegeződni.
2/2 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm a választ!
Németes kultúra, igen, ezt sejtettem is. Ha esetleg erről tudsz még te vagy mások további példákat mondani, azt nagyon megköszönném. Én leginkább brit cégeknél dolgoztam idáig, ahhoz képest minden kisebb vagy nagyobb csalódás volt, magyartól amerikaiig.
2023. júl. 31. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!