Dolgozhatok kettő munkahelyen napi 8-8 órát?
Semmi nem tiltja, ha meg tudod oldani. Nem is tudom, hogy miért írják még most is többet, hogy nem.
Nekem 3 munkahelyem is volt egyszerre, amikor meg voltam szorulva anyagilag. Abból kettő teljes munkaidős, a harmadik részmunkaidős.
1 teljes munkaidősnél csak délelőtt dolgoztam.
2 teljes munkaidősnél néha kellett bemennem beszámolni arról, hogy hol tartok a feladatvégzésben, mivel kötetlen munkaidőre szerződtünk le. Ezt többnyire délutánra időzítettem.
3 helyemen csak délután dolgoztam.
Inkább a logisztika okozott néha nehézséget, nem más.
Nem értek hozzá, de családi vállalkozásban le voltam jelentve főállásba és a könyvelő azt mondta, hogy amikor egyetem után elkezdek főállásban dolgozni máshol, akkor vissza kell venniük félállásra, mert 60 óránál többet nem dolgozhatok hetente.
Nyílván nem kértem konkrét törvényt indoklásnak és lehet ez csak abban az iparágban van, ahol a családi vállalkozásunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!