Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozhatok kettő munkahelyen...

Dolgozhatok kettő munkahelyen napi 8-8 órát?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 03:26
 1/7 anonim ***** válasza:
6%
Nem
2023. júl. 25. 03:28
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Semmi nem tiltja, ha meg tudod oldani. Nem is tudom, hogy miért írják még most is többet, hogy nem.

Nekem 3 munkahelyem is volt egyszerre, amikor meg voltam szorulva anyagilag. Abból kettő teljes munkaidős, a harmadik részmunkaidős.

1 teljes munkaidősnél csak délelőtt dolgoztam.

2 teljes munkaidősnél néha kellett bemennem beszámolni arról, hogy hol tartok a feladatvégzésben, mivel kötetlen munkaidőre szerződtünk le. Ezt többnyire délutánra időzítettem.

3 helyemen csak délután dolgoztam.

Inkább a logisztika okozott néha nehézséget, nem más.

2023. júl. 25. 05:44
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Múltkor volt a hírekben egy programozó, aki egyszerre 4-5 helyen melózott teljes állásban. Kiadta a feladatait indiai-pakisztáni-kínai programozóknak fillérekért, ő meg olykor megnézte hogy haladtak :D
2023. júl. 25. 06:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet,hulye lenne a kormany pont ezt tiltani, 2x annyit adozol
2023. júl. 25. 08:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem értek hozzá, de családi vállalkozásban le voltam jelentve főállásba és a könyvelő azt mondta, hogy amikor egyetem után elkezdek főállásban dolgozni máshol, akkor vissza kell venniük félállásra, mert 60 óránál többet nem dolgozhatok hetente.

Nyílván nem kértem konkrét törvényt indoklásnak és lehet ez csak abban az iparágban van, ahol a családi vállalkozásunk van.

2023. júl. 25. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tiltja semmi, de a munkaszerződésedet nézd meg, mert lehet írja, hogy csak "A" munkáltató engedélyével létesíthetsz "B" munkahelyen munkaviszonyt. Lehetnek összeférhetetlenségi okok, vagy konkurens cégnél akarsz munkát vállalni vagy ilyesmi. Alapvetően tájékoztatnod kell az egyik munkahelyet a másikról, de igazából a szabadidődben azt csinálsz, amit akarsz
2023. júl. 25. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Aki van olyan hülye, hogy tönkreteszi magát az csinálja.
2023. júl. 25. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!