19 évesen nettó 500-600 között keresek, az jónak számít? Van saját lakás is.
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 16:24
11/33 A kérdező kommentje:
Van amikor elég sokat dolgozok, de megvan a gyümölcse szerencsére.
2023. júl. 24. 16:53
12/33 anonim válasza:
Kérdés is van, vagy csak hencegsz?
14/33 A kérdező kommentje:
Megértem hogy nincs saját lakásotok, és nem kerestek ennyit sem, de nem kell irigynek lenni. De tudtam lesz néhány megsavanyodott irigy ember, aki egyből belémköt.
2023. júl. 24. 16:57
15/33 anonim válasza:
Ez csak egy sima troll, ne etessétek.
16/33 A kérdező kommentje:
Ki a troll te buta?
2023. júl. 24. 17:00
17/33 anonim válasza:
Nekem is vett anyukám saját lakást, de nekem már 18 éves koromban.
18/33 A kérdező kommentje:
Biztos trollkodok ilyennel….
2023. júl. 24. 17:01
19/33 A kérdező kommentje:
Lakás az nekem is megvan már 18 éves korom óta, de relatíve nem nagy lakás, max 20nm. Ha erre valaki irigykedik, kezeltesse magát.
2023. júl. 24. 17:02
20/33 anonim válasza:
,,Hát valaki még a szüleinél él idősebb korában, engem nem tartanak el, annyi a különbség."
Ha kapsz egy lakást az mitől másabb mintha kapnál havonta 250 ezret lakásra, vagy a szüleidnél élnél?
Nem azért vagy azon a szinten amin vagy mert keményen tanultál vagy dolgoztál volna érte, hanem azért mert szülők alád toltak mindent. Ezzel nincs is semmi gond, ha megengedhetik maguknak hogy segítsenek. De ez így erőteljesen hencegésnek jön le és ne csodálkozz azon ha mások beszólnak ezután neked.
Meg kéne tanulnod kicsit szerényebbnek lenned, különben a nem a legjobb embereket fogod magad köré vonzani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!