Tanár vagyok, meguntam. 39 évesen 300 ezer a nettó fizetésem, nincs semmi fejlődési lehetőség. A férjem jól keres, gyakorlatilag az ő jövedelemből élünk, viszont ha bármi történne, az én fizum éhenhalásra lenne elég.
A férjem munkája révén - sok ügyfelet tudna szervezni nekem (vállalkozó) könyvelőként elég jó plusz keresetre tehetnék szert, ahogy beindul otthagynám a tanítást. Szeptemberben kezdem a sulit. Ugyanakkor van ez a berögződés, hogy mit akarok én már lassan 40 évesen, az ennyi idős álláskeresők önéletrajzát a munkáltatók is inkább félredobják. A férjem örül és bíztat. Van aki ennyi idősen váltott? Milyen tapasztalatok vannak?
2023. júl. 23. 12:06
1/10 anonim válasza:
Még 25 évet munkával kellene töltened. Többet, mint amennyit eddig dolgoztál az életedben.
2023. júl. 23. 12:13
2/10 anonim válasza:
Én most végzek, 49 éves vagyok. 🤗
2023. júl. 23. 14:26
3/10 anonim válasza:
A könyvelő szakma hamarosan kuka lesz,mert ez is robotizálva lesz.
2023. júl. 23. 15:44
4/10 anonim válasza:
#3 egy csomó munkát automatizálni lehetne de mégis léteznek.
Még minimum 25 de valszeg inkább több évet kell még dolgoznod, még bőven van időd hogy váltsál.
2023. júl. 23. 18:08
5/10 anonim válasza:
4,baromság,25 év múlva könyvelés sem lesz,persze pontozzatok csak le,pont lexarom,a nem tetsző komment van mindig lepontozva,a haszontalan,nyalós kommenteket meg imádják.
2023. júl. 23. 19:11
6/10 anonim válasza:
Én a helyedben elszégyellném magam, 39 évesen máson élősködni - gusztustalan az ilyen.
2023. júl. 23. 20:50
7/10 anonim válasza:
Szomorú a helyzet. Epitoiparban dolgozom, a segedmunkasok jó része ezen a környéken 350 ezer körül megkap
2023. júl. 24. 05:55
8/10 anonim válasza:
Félredobják 40 évesen? Ne vicceljünk már. Legjobb korban vagy, már nem vagy éretlen huszonéves, de idős 50 feletti sem.
2023. aug. 21. 08:26
9/10 anonim válasza:
Amúgy menj fel egy facebook csoportba, miutána váltottam a neve. Rakás tanár van, akik 45-50 körül, szóval később, mint te hagyták ott ezt az egészet, mert szembejött az aljas státusztörvény. Mind elhelyezhedett, ki sscben, ki vendéglátásban, ki idősgondozásban, ételfutárként, könyvelésben is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!