Próbaidő alatt átmennék egy másik helyre dolgozni, mit mondjak miért mentem el?
1 hónapja vagyok itt az új munkahelyenemen ahol bár nem érzem magam rosszul, de láttam egy másik lehetőséget ami jobb lehet szakmailag és beküldeném az önéletrajzom.
A story lényegében annyi hogy én megpályáztam egy pozíciót a jelenlegi helyemen de végül egy másikat kaptam azzal a szöveggel hogy pár hónap múlva ha betanulok akkor átmehetek, ami tegnap már fé/1 évet mondtak. Nem érezném magam rosszul amúgy a helyen,de az adott pozit nem szeretem mert itt nem tudok tanulni.
Láttam viszont egy szakmailag top helyet ahová ha beadnám, bár ranglétra aljáról kellene indulni de bőven többet tudnék tanulni szakmailag, és igazából mindig is ez a hely egy bakancslistás hosszú távú célom volt. Szerintetek ha netán behívnának ide mit mondjak miért jönnék el a másik szintén jó helyről, hogy ne tüntessem fel rossz fényben a mostani helyem?
Szerintem mondhatod az igazat, hogy eredetileg egy másik pozíció érdekelt volna, de úgy tűnik, a cégnek most hosszabb ideig ebben a munkakorben van szuksege rád, ami viszont neked nem igazan felel meg.
Könnyebb próbaidő alatt váltani.
Majd ha kapsz ajánlatot akkor kell agonizálni, ha még az önéletrajzot sem küldtél, akkor nincs min lamentálni.
Egyébként próbaidő alatt bármikor, indoklás nélkül felállsz és ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!