Próbaidő alatt átkérethetem magam a cégen belül egy másik üzletbe?
Figyelt kérdés
Kereskedelmi cégnél dolgozom és a jelenlegi üzletben, ahol vagyok sajnos nem túl jó a közösség. Viszont szeretném magam átkéretni magam, egy másik boltba cégen belül. Próbaidő alatt ezért kirúghatnak? Valamint, inkább várjam meg a próbaidő végét és amikor rákérdeznek, hogy maradni szeretnék-e vagy sem, akkor előállhatok ezzel a kérdéssel?2020. jan. 7. 09:00
1/4 anonim válasza:
Próbaidő alatt mindkét fél indoklás nélkül azonnali hatállyal felmondhat. Ha nagyon gáz a helyzet, vagyis ha a társaság miatt amúgy is elmennél, akkor szólj a felettesednek. Ha nem olyan gáz akkor én kivárnám a próbaidő végét.
Persze nagyon függ attól is, hogy milyen a főnököd.
2/4 anonim válasza:
Bármit kérhetsz próbaidő alatt, 3 lehetséges kimenetele lesz a dolognak:
- megkapok amit kérsz
- nem kapod meg amit kérsz
- kirúgnak
3/4 anonim válasza:
Kérheted, át fogják gondolni. Viszont ne a szóban forgó problémával indokold, mert az úgy jön le nekik, mintha te nem tudnál alkalmazkodni, ami általában nem így van, mert szeretik asztatni az újakat.
Próbáld meg.
4/4 anonim válasza:
én is átkértem magam és pont volt ott 1 hely, de nálunk jó arcok a vezetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!