Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora fizetés lenne reális...

Mekkora fizetés lenne reális (informatika)?

Figyelt kérdés

Paraméterek: szoftverfejlesztőként főállásban egy év, előtte több év gyakornokság, mesterdiploma

Olyan pozícióban, ahol valóban szükség van az egyetemen tanultakra, bootcamp/okj után nem tudná elvégezni őket az ember + nagyobb felelősséggel is jár.

2023. júl. 22. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
Szoftverfejlesztő ez is? Arra szerintem 650-750 körüli lehet most.
2023. júl. 22. 19:05
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
#1-es: Bruttó vagy nettó? Alapbér vagy teljes kompenzáció?
2023. júl. 22. 19:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát az nem lenne jó. :D Jelenlegi fizetésem 800k, 1M-1.1M körül akarnék megadni most a váltásnál bérigényt. De lehet reálisabb egy 900-950, nem tudom, csak azzal nem hiszem, hogy sokáig elégedett tudnék lenni.

Szoftverfejlesztő ez is, igen.

2023. júl. 22. 19:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Amiket írtam az minden bruttó alapbér.
2023. júl. 22. 19:25
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

1# Az elég alacsony bér. 1 éve még teljesen oké bérsáv lett volna egy olyan embernek, akinek max pár hónap diákmunka tapasztalata van és most fejezi be a Bsc-t.

Itt szerintem már 1 millió felett reális simán. Több év tapasztalata van a kérdezőnek, szóval már simán veri a junior felső határát és szerintem már bőven mediornak is számíthat, így a br 1 millió nem sok.

2023. júl. 22. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos azt kell mondanom hogy eléggé lementek a bérek a programozóknál 800k elég jónak számít. Más helyen örülsz ha alkalmazottként megkapsz brutto 600at. 10 évvel ezelőtt volt nagy lehetőség benne egyik ismerősöm vállalkozóként betegre kereste magát, el se merte mondani hogy mennyit keres. Mondjuk ő nagyon benne van a szakmában.
2023. júl. 22. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Br. 1m siman realis lehet ennyi tapasztalattal.
2023. júl. 22. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező: Azért még mindig juniornak számítasz, de cégtől függően 800-1millió bruttó reális.

#6 Te nem tudom, melyik alternatív univerzumban élsz, de bruttó 600-at maximum egy legalja KKV-nál adnak, ahova csak olyanok mennek dolgozni, akik valójában semmihez sem értenek.

Már 10 éve is nagy lehetőségek voltak, de most méginkább, különösen, hogy a covid óta nyitottak a cégek és egyre több a homeoffice, ami felvitte a béreket is. Már medior szinten is 1,2 milliót lehet keresni, seniorként meg 2 millió is reális, contractorként külföldre meg simán megvan az évi 100 ezer Euro, ha jó vagy a szakmában.

2023. júl. 22. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Attól függ mi a stack.

Ha váltasz kérj kb 30% -al többet.

2023. júl. 22. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!