Mekkora fizetés lenne reális (informatika)?
Paraméterek: szoftverfejlesztőként főállásban egy év, előtte több év gyakornokság, mesterdiploma
Olyan pozícióban, ahol valóban szükség van az egyetemen tanultakra, bootcamp/okj után nem tudná elvégezni őket az ember + nagyobb felelősséggel is jár.
Hát az nem lenne jó. :D Jelenlegi fizetésem 800k, 1M-1.1M körül akarnék megadni most a váltásnál bérigényt. De lehet reálisabb egy 900-950, nem tudom, csak azzal nem hiszem, hogy sokáig elégedett tudnék lenni.
Szoftverfejlesztő ez is, igen.
1# Az elég alacsony bér. 1 éve még teljesen oké bérsáv lett volna egy olyan embernek, akinek max pár hónap diákmunka tapasztalata van és most fejezi be a Bsc-t.
Itt szerintem már 1 millió felett reális simán. Több év tapasztalata van a kérdezőnek, szóval már simán veri a junior felső határát és szerintem már bőven mediornak is számíthat, így a br 1 millió nem sok.
Kérdező: Azért még mindig juniornak számítasz, de cégtől függően 800-1millió bruttó reális.
#6 Te nem tudom, melyik alternatív univerzumban élsz, de bruttó 600-at maximum egy legalja KKV-nál adnak, ahova csak olyanok mennek dolgozni, akik valójában semmihez sem értenek.
Már 10 éve is nagy lehetőségek voltak, de most méginkább, különösen, hogy a covid óta nyitottak a cégek és egyre több a homeoffice, ami felvitte a béreket is. Már medior szinten is 1,2 milliót lehet keresni, seniorként meg 2 millió is reális, contractorként külföldre meg simán megvan az évi 100 ezer Euro, ha jó vagy a szakmában.
Attól függ mi a stack.
Ha váltasz kérj kb 30% -al többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!