Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri a szlovák vasútnál...

Megéri a szlovák vasútnál dolgozni?(ŽSSK)

Figyelt kérdés

Mondjuk egy jegyvizsgáló,és vonatkísérő személyzet tagja mennyit keres nettóban egy hónapban?

Esetelg valaki dolgozik/dolgozott ott?

#Železničná spoločnosť Slovensko
2023. júl. 22. 11:37
 1/8 anonim válasza:

Železničná spoločnosť Slovensko. Ha tökéletesen ki tudod ejteni, már mehetsz is.

Viccen kívűl: a MÁV-hoz képest mennyország. Még Kassától keletre is. Megéri tehát.

2023. júl. 24. 06:15
 2/8 A kérdező kommentje:

Beszélek szlovákul,persze nem úgy,mint akinek ez az anyanyelve,de megtudom értetni magam hálistennek.Ez mondjuk szerintem annak is betudható,hogy sokat járok át,és kezdetben annyit tudtam,csak,hogy ahoj nehovorím po slovensky:D

Ahhoz képest szépen "rámragadt" a nyelv:)

Az érsekújvári járásba keresnek most jegyvizsgálókat,akár nemzetközi szerelvényekre,többek között Metropolitan-ra is,azon akár a Budapest-Bratislava szakaszt is tudnám vállalni.

2023. júl. 24. 15:55
 3/8 anonim válasza:
Ha még filigrán vagy, hidd el, nagyobb eséllyel vesznek fel.
2023. júl. 24. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Oda is szeretnél költözni? vagy ezt hogy képzelted el?
2023. júl. 30. 16:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen nagyon gondolkozom rajta,élhetőbb ország,mint ez...
2023. júl. 30. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Pontosan melyik városba/településre? Nekem is szimpatikus nagyon, és kíváncsi vagyok :)
2023. júl. 30. 17:24
 7/8 A kérdező kommentje:

Az érsekújvári járásba költöznék mindenféleképpen,vagy Érsekújvár,vagy pedig Párkány jönne szóba:)

Nyitra már "túl messze" lenne nekem.

2023. júl. 30. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Párkány valóban nem rossz hely :) Van Kaufland, Billa, Lidl, és egy szuper fürdő is. Esztergomba pár perc alatt át lehet sétálni, Budapest pedig 1 óra vonattal és autóval is.

A nagytöbbség ráadásul magyar. (Érsekújvárral ellentétben, ami már abszolút szlovák többségű sajnos)

Sajnos szerintem ha nem tudsz felsőfokon szlovákul, a vasúthoz nem fognak felvenni :( azért ott aktívan kell kommunikálni az emberekkel)

2023. júl. 30. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!