20-25 éves srácok, Ti mit dolgoztok?
Ha már kilépünk a kérdezett kategóriából... Én egyetem mellett gyakornokként dolgozom AI területen kutatok/fejlesztek bő két éve. Most megyek MSc-re így szünetelni fog a munka egy kis időre.
22 éves vagyok, viszont lány.
25 vagyok
Gépjármű-mechatronikai technikus a szakmám, nem rég végeztem. Egyébként mechanikus karbantartó vagyok termelésben.
MSc mellett már nem vállalod be a munkát? Diplomamunkát céges témából vagy saját/egyetemi kiírás alapján tervezed csinálni? Gondolkodom rajta hogy kellene valami az alapdiploma mellé, de nem tudom mennyire férne bele 40 óra munka mellett.
#6 De. Másodévben majd 40 órában tervezek dolgozni, de külföldre megyek, nagy lesz a váltás, illetve azért, hogy dolgozhassak teljes állásban meg kell nyomnom az első évet, ami mellett nem érné meg nekem dolgozni, csak kiégnék plusz ott nem divat korrektül fiztni a gyakornokokat. Emellett az ösztöndíjamnak is van némi elvárása meg egyebek is közrejátszanak. Céges diplomamunkát fogok csinálni mindenképp.
Privátban írj, ha érdekel, ne offoljuk ennyire ezt a kérdést.
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!