IT-sként milyen fizetésre lehet számítani autógyártó cégeknél?
Az alap koncepció, hogy pár éves tapasztalattal rendelkezem és tervezek váltani, az Audi és BMWnél találtam olyan pozíciókat ahol hasonló tapasztalattal keresnek embereket mint amivel én rendelkezem.
Például 3 év releváns munka tapasztalattal milyen kezdő fizetést lehetne kérni? Milyen bérsávban lehetne szerintetek reálisan gondolkodni?
Mi az, hogy IT-skent? Ebben beletartozhat rengeteg munkakor, amik teljesen mashogy fizetnek.
"Például 3 év releváns munka tapasztalattal milyen kezdő fizetést lehetne kérni?"
3 ev tapasztalattal miert akarsz kezdo fizetest kerni?
Az autoipar amugy jellemzoen szarul fizet.
Nem értem miért válaszoltál, ha kb semmit sem értesz a kérdésből…
Attól hogy van 3 év munka tapasztalatom egy új helyen az a fizu amivel kezdenék egy kezdő fizetés lenne, de szerintem ez egyértelmű kellett volna legyen
"Attól hogy van 3 év munka tapasztalatom egy új helyen az a fizu amivel kezdenék egy kezdő fizetés lenne, de szerintem ez egyértelmű kellett volna legyen"
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!