Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » USA-ban illegális bevándorlóké...

USA-ban illegális bevándorlóként milyen munkalehetőségek vannak?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék kimenni, csak elgondolkoztam rajta, mert ismerek olyat, aki túltartózkodik kint, és dolgozik is valami takarítóként ha jól tudom. Jól gondolom, hogy illegálisként csak a nagyon alja melókat lehet kint megszerezni? Egyáltalán hogy kapnak fizetést? Bankszámlát nyithat aki túltartózkodik? Hazajönni gondolom esélytelen, legalábbis úgy, ha vissza is akar utána menni az ember.
2023. júl. 19. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Ha egyszer lebuksz, hogy illegálisan tartózkodsz akkor örökre kitiltanak az usa-ból.
2023. júl. 19. 16:14
 2/7 A kérdező kommentje:
De én nem szeretnék kimenni, legfeljebb turistáskodni, csak kíváncsiságból érdekelt hogy kint mik a lehetőségek, mert ez a gyerek behülyítette a tesóját is, akivel jóba vagyok, hogy menjen ki, mert hogy milyen jó, meg csak annyi a dolog hogy keresni kell valakit akivel lehet házasodni. Hát nem tudom, ahogy olvasgattam, illegálisként nem sok lehetőség van odakint, mosogatni meg ilyenek azt az EUn belül is lehet, legálisan.
2023. júl. 19. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Egy ismerős kint maradt 4 évig. Dolgozott, élt, bulizott.

Nem bukott le, s amikor hazajött sem szóltak semmit a távozáskor, még csak csúnyán sem néztek rá.

Aztán, amikor újra vissza akart menni, nem kapta meg a vízumot. Indoklás semmi.

Aztán újra és újra sem. Meg azóta sem.

S nem is indokolják meg, csak nem mehet. Pont.

2023. júl. 19. 17:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Visszafele nem tartóztatnak senkit sem. Viszont túltartózkodás miatt kitiltják az illetőt 3, de ha 1 évvel marad tovább akkor 10 évre, de simán lehet hogy örökre.
2023. júl. 19. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

3-as, már ott sántít a story, hogy útlevél nélkül nem hagyhatja el az államokat senki. Ott kibukik, hogy túltartózkodást követett el illegálisan, akkor kerül bele az útlevélbe is és az adatbázisba is, hogy soha többet nem teheti be a lábát egyik államba sem.

Szóval tuti kamu az egész amit írtál.

2023. júl. 19. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Ötöske, a te világodban úgy van.

A valóság meg egészen más.

2023. júl. 19. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
43%
készpénzről hallottál már?! XD amúgy igen, jól érzed, az alja melóktól a szervkereskedelmi alapanyagig sok minden lehet belőled egy olyan bzi nagy országban, hogy maga az államháztartás sem képes áttekinteni.
2023. júl. 19. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!