Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Normális az ha pultosként...

Normális az ha pultosként egész nap mosogatnom kellett? Vagy átverés? + Csinálnád ezt 1600 ftos órabéren?

Figyelt kérdés

Behivtak pultosnak egy kávezoba de hamar kiderult, hogy a munka java részt arról szól, hogy a forró mosogatóleleves vízben a gombás szivaccsal kell suvickolni a kávés, üdítős poharakat alátét tányérokat, desszertes tálakat majd öblíteni és így ment be a mosogatógépbe előre mosogatva. Egész nap ezt csináltam szinte szétment a kezem. 20-25 adagot lemosogattam mellette figyeljek a pultra, kasszára, kavefozore is, pakoljam a rekeszeket, mossak fel, takarítsam az asztalt, hordjam ossze az asztalokról ezeket. Most egy kávézóban pultosként ezért fizetnek?

És csodalkoznak h mindenki kimegy kulfoldre? És "munkaerohiany van" a vendeglatohelyeken? Ja es raadasul meg csak nem is voltak elegedettek a munkammal amikor szerintem nem volt kifogás mert a lemosogatott cuccok le voltak mosogatva. A kávé le lett fozve. Oltozekem megjelenesem kifogastalan volt. Megallas nelkul ledolgoztam a napot ja es viszket a tenyerem mert valoszinu tenyleg gombas volt a szivacs....

2023. júl. 18. 23:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem normális, ha van lehetőséged máshol dolgozni, élj a próbaidőn belüli azonnali felmondással!
2023. júl. 19. 06:43
 12/21 anonim ***** válasza:
38%
Én alapból el se vállaltam volna.
2023. júl. 19. 07:24
 13/21 anonim ***** válasza:
60%

1600 bruttó? Mert az tényleg karcsú. Attól is függ mekkora a hely. Kisebb helyen tényleg a pultos csinál ilyeneket.

En ahol voltam maszeknál, ott volt a főnök meg voltam én. Néha a puktban voltam ha csak 1-2 ember jött. Ha pörgött a hely akkor en voltam a mindeneses, mosogatas, törölgetes a főnök meg beallt a pultba. Ezért kaptam netto 1300-at 10 éve.

2023. júl. 19. 07:49
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
#5: Tök jó, hogy annyira jó a szövegértésed, hogy annyit sem fogtál fel az egészből, hogy előmosogatás ment gombás szivaccsal. A mosogatás mosogatógéppel megy okoska.
2023. júl. 19. 08:05
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
Én csak azt nem értem, hogy minket ez a sztori miért kéne érdekeljen? A vendéglátás egy moslék, azt minden újszülött is tudja.
2023. júl. 19. 08:35
 16/21 A kérdező kommentje:
Minden szivacs gombás amúgy. Ha nincs naponta lecserélve, vagy nincs kifőzve forró vízben akkor az, nyilván nem dobáltam bele a szivacsot a mosogatógépbe, de igazából azt kellett volna.
2023. júl. 19. 09:50
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Bruttó vagy nettó 1600?
2023. júl. 19. 10:14
 18/21 A kérdező kommentje:
netto
2023. júl. 19. 11:00
 19/21 anonim ***** válasza:
45%

Én 1000-1100 forintos órabérnél többet még sose láttam pultozásnál.

DH-ban is az ismerőseim ilyen órabéren dolgoznak.

2023. júl. 19. 11:41
 20/21 anonim ***** válasza:
26%
Sok lesz az neked.
2023. júl. 19. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!