Normális az ha pultosként egész nap mosogatnom kellett? Vagy átverés? + Csinálnád ezt 1600 ftos órabéren?
Behivtak pultosnak egy kávezoba de hamar kiderult, hogy a munka java részt arról szól, hogy a forró mosogatóleleves vízben a gombás szivaccsal kell suvickolni a kávés, üdítős poharakat alátét tányérokat, desszertes tálakat majd öblíteni és így ment be a mosogatógépbe előre mosogatva. Egész nap ezt csináltam szinte szétment a kezem. 20-25 adagot lemosogattam mellette figyeljek a pultra, kasszára, kavefozore is, pakoljam a rekeszeket, mossak fel, takarítsam az asztalt, hordjam ossze az asztalokról ezeket. Most egy kávézóban pultosként ezért fizetnek?
És csodalkoznak h mindenki kimegy kulfoldre? És "munkaerohiany van" a vendeglatohelyeken? Ja es raadasul meg csak nem is voltak elegedettek a munkammal amikor szerintem nem volt kifogás mert a lemosogatott cuccok le voltak mosogatva. A kávé le lett fozve. Oltozekem megjelenesem kifogastalan volt. Megallas nelkul ledolgoztam a napot ja es viszket a tenyerem mert valoszinu tenyleg gombas volt a szivacs....
Ez tök jó, hogy retkes, gombás szivaccsal mossátok a poharakat, tányérokat. Leírnád kérlek, hogy melyik kávézó ez, merrefelé van?
Egyébként ha meg ennyit kell mosogatni, miért nem húzol fel addig egy mosogató kesztyűt.
Figyelj, hogy ha csak ennyi kompetenciád van és nem értesz semmi piacképes dologhoz akkor minek panaszkodsz?
Nyilván nem fognak 15 000 forintos órabérért Senior Java fejlesztőként alkalmazni téged a klímás irodából vagy home officeból ha nincs meg a tudásod hozzá.
"Engem az erdekel h miert kellett pultoskent egesz nap a mosogatogepet b.sznom. akkor irjak ki azt h mosogatas vagy konyhai kisegites."
Már leírtuk egy páran, azért mert más munkakör betöltésére nem vagy alkalmas csak ilyen csicskamunkát végezni. Itt nem az van mint a versenyszférában piacképes diplomával, hogy a munkáltató szabja a feltételeket, hanem az amit a főnök mond. Ha nem tetszik el lehet menni, másnapra vesznek fel helyetted 5 másik embert. Szóval vagy kuss és csinálod vagy hagyd ott ha nem tetszik. Ennyi.
Ezt az elején kellett volna tisztáznotok,hogy ez is a te feladatod.
Vagy akkor nem tudtad,amikor odamentél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!