Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy ápolónő vagy egy egészségü...

Egy ápolónő vagy egy egészségügyi dolgozó tudna ebben tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Miattam véletlenül megsérült egy ember, és nem tudom hogy most jogosan érzem e ennyire szarul magam. Nem akarom ide kiírni, hogy pontosan mi történt, ha valakit érdekel, akkor leírom privátba. De legfőképp egészségügyi dolgozók válaszát várom.

2023. júl. 17. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%

"rendes szakápolónak akarok tanulni itt Németországba, ettől függetlenül nagyon lelkiismeretes vagyok"

inkább menj a gyártósorra szerelvényezni ha ennyin nem tudod túl tenni magadat 10 perc után.

Következö mi lesz hagyod elvérezni a beteget mert olyan empatikus vagy hogy nem mersz semmit kezdeni vele?

Egyetértek a kollégával nem mimózákra van szükség az egészségügyben hanem határozott jellemekre. Jó hír hogy meg fogja könnyíteni a döntésedet hogy előbb utóbb úgyis kirúgnak mert Nyugat-Európában nem tolerálnak mindenféle szerencsétlent míg Magyarországon azért maradnak meg mert az alacsony fizu miatt nincs más.

2023. júl. 17. 21:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Jól van 10-es, feküdjél le magadnak aludni, vagy egyél inkább, lehet az a bajod hogy még ma nem ettél. De nekem irogassál, nekem van életem, én abban élem ki magam, hogy idegen emberekkel veszekszek az interneten.
2023. júl. 17. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, hogy rosszul érzed magad, de nem voltál gondatlan. Ez egy lecke volt a jövőre nézve, ne ostorozd magad.
2023. júl. 17. 23:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez bárhol bárkivel ugyanígy előfordulhat.

A gondozó nem azért van hogy non stop fogja a kezét, szemmel tartsa, főleg nem egy többszintes családiházban.

A gondozó azért van, hogy rendben legyen a gondozott, és körülötte minden, de a nevében is benne van, hogy "gondozó".

Azért vagy vele, ha ilyen eset, bateset éri, ne érhesse nagyobb baj, illetve legyen vele valaki aki felsegíti, ellátja, esetleg mentőt hív.

Ha most nem vagy ott, és ez az eset történik, nincs aki felsegítse, ellássa, akár meg is halhatott volna ha nem tud felállni egyedül.

Egy másodpercig sem vagy felelős az esetért.

Igen, kicsit szarul jöttek ki a dolgok, de ez van, arra hivatkozz hogy még jó hogy itt voltál és tudtál neki segíteni felállni. A kéztörés itt csak tünet, a nagyobb baj ott lett volna, ha nem vagy a házban és nem segíted fel, ottmarad, meghal.

2023. júl. 18. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!