Kereshetek jól állatorvosként?
Állatorvosként, főleg ha képzed magad rendesen elég jól lehet keresni. Kezdő fizu sem rossz, és relative gyorsan fel lehet jönni.
Magánpraxis nehézsége hogy a helyet, eszközöket és a képzéseket neked kell kifizetned ami nem olcsó mulattság és idő kell mire megtérül.
#2 Miért ne érdekelné a kezdő fizu? Mindenki szeretne kényelmesen élni, arról nem beszélve hogy sokan szeretnének családot alapítani, lakást venni és társai. Állatorvosi ráadásul közel 6 év + az egyebek, szóval 25-6 évesen leszel pályakezdő.
Kezdőfizuk pedig nem mindenhol alacsonyak, programozó kezdőfizuk többsége 750 ezer bruttó ami jobb mint az emberek nagyrészének a fizetése sok éves tapasztalattal.
Orvos rezidensek fizuja se rossz már, ha jól emlékszem 700 körüli bruttóval kezdenek, mire műtős leszel már milliót átléped. Villamosmérnökről nem tudok nyilatkozni, azt tudom hogy mondjuk gépészmérnököket nem fizetik halálra.
Kérdező te semmiképp ne menj állatorvosnak,mert ha nem imádod a szakmát csak szereted akkor vagy nem tudod elvégezni az egyetemet,(ami az emberi orvosnál is nehezebb)vagy a millát messzire nem fogod elérni.
Màr a kérdésből is lehet sejteni hogy nem imádod de ahogy a 4 írta a dolgot már egyből felkaptad a fejed ami szomorú.
Amúgy nem nem álmodban nem keresel meg 3-4 millát,a legeslegjobb állatorvosok se.
Ha egy jó állatorvos vagy akkor 600 000-1 millát között kereshetel
8/8
Szerintem még nem tudhatom, hogy imádom-e majd, ha még sosem dolgoztam benne:) De igen, voltam már asszisztenskedni állatorvosnál, és az tetszett. Amúgy állatorvos vagy? Valahol vidéken? Mert én vidéken élek, és a környékemen nem igazán ismerek senkit, aki csak 600 000-t keresne diplomával, szóval szerintem azért egy állatorvos sem fog annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!